-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dar vienas naujokas „Trakuose“ – puolėjas iš Rusijos

Savo CV pėdsaką stipriausioje Rusijos lygoje turintis, savo šalies jaunimo rinktinėse žaidęs, o pastarąjį pusmetį Ulianovsko „Volga“ ekipoje praleidęs Dmitrijus Otstavnovas jungiasi prie A lygos prizininkų „Trakų“ bei tokiu būdu bandys užkamšyti skyles puolimo grandyje.
Dmitrijus Otstavnovas
Dmitrijus Otstavnovas / Trakų futbolo klubo nuotr.

„Agentas pranešė, kad yra galimybė prisijungti prie Europos turnyre dalyvausiančios ekipos ir aš sutikau. Tiesa, prieš tai dar parašiau savo draugui Andrejui Paniukovui, o po pokalbio su juo, klausimų nebeliko“, – apie atvykimą į mūsų šalį kalbėjo D.Otstavnovas.

Rusas prie komandos prisijungė užvakar, o vos po dviejų treniruočių – pasirašė sutartį.

„Mums to užteko, tad nėra prasmės delsti. Jis gerai žaidžia abiem kojomis, gerai žaidžia galva, o tokio žaidėjo mums šiame etape kaip tik ir reikėjo“, – sprendimą pasirašyti sutartį su D.Otstavnovu sakė klubo direktorius Virmantas Lemežis.

Rusas į protokolą turėtų būti traukiamas jau rytojaus LFF taurės rungtynėse su Marijampolės „Sūduva“.

„Nematau problemų – futbolo kalba visur yra vienoda. Nenoriu vertinti savo žaidimo, bet sportinė forma tikrai yra nebloga. Turiu tikslą – kiekvienose rungtynėse mušti įvarčius ir tuo prisidėti prie komandinio rezultato. Komandos pergalės yra visko pagrindas“, – savo filosofiją dėstė rusas, tapęs ketvirtuoju riterių naujoku per šį perėjimų langą.

LFF taurės aštuntfinalio rungtynės „Trakai“ – „Sūduva“ – šeštadienį 13.00 valandą vyks Lietuvos futbolo federacijos stadione.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius