Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dar vienas smūgis Afrikos čempionato šeimininkams – neįveikė Burkina Faso

Afrikos Nacijų taurės turnyro šeimininkė Gabono rinktinė ir antrose rungtynėse nesugebėjo iškovoti pergalės. Lygiosiomis 1:1 sužaista su Burkina Faso futbolininkais.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Toli gražu ne čempionato favorite laikyta Burkina Faso rinktinė sugebėjo iškovoti ir antras lygiąsias. Abukart vienodu rezultatu jiems pavyko sužaisti su abiem favoritais – Gabonu ir Kamerūnu.

Jau 11-ąją mačo minutę vienas žinomiausių Burkina Faso žaidėjų Jonathanas Pitroipa patyrė traumą ir negalėjo tęsti mačo.

Tačiau vėliau paaiškėjo, kad tai nebuvo toks jau blogas dalykas. Vietoje jo į aikštę žengęs Prejuce'as Nakoulma jau 18-ąją minutę įmušė fantastišką įvartį.

Aikštės viduryje jis sužaidė kovingai, atsikovojo kamuolį ir vienas jį nusivarė iki vartų, kur gražiu smūgiu pažeme nuginklavo vartininką.

Gabono superžvaigždei Pierre'ui-Emeryckui Aubameyangui jau 38-ąją minutę pavyko realizuoti 11 metrų baudinį ir išlyginti rezultatą. Tai jam buvo antrasis įvartis turnyre.

Trečiadienio vakarą A grupės lydere tapo Kamerūno rinktinė, 2:1 įveikusi Bisau Gvinėją.

Trečiose rungtynėse Kamerūnas ir Gabonas žais tarpusavyje, o pirmiesiems užteks lygiųjų. Gabonas privalės iškovoti pergalę, nes priešingu atveju gali likti už atkrintamųjų varžybų borto.

1. Kamerūnas 2 1 1 0 3:2 4
2. Burkina Fasas 2 0 2 0 2:2 2
3. Gabonas 2 0 2 0 2:2 2
4. Bisau Gvinėja 2 0 1 1 2:3 1

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius