Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Darbais savo vertę įrodęs Massimiliano Allegri: „Atleidau „Juventus“ sirgaliams“

Tris iš eilės „Serie A“ čempionų titulus su Turino „Juventus“ komanda laimėjęs Antonio Conte 2014 m. daug kam netikėtai paliko komandą, tačiau „Bianconeri“ sirgalių laukė dar didesnė staigmena – ekipos treneriu tapo Massimiliano Allegri. 47 metų strategui sunkiai sekėsi vadovauti „Milan“ komandai, tačiau Turine futbolo specialistas tvarkose puikiai.
Massimiliano Allegri
Massimiliano Allegri / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Nors „Juventus“ sirgaliai nebuvo patenkinti naujuoju treneriu, tačiau M.Allegri jau įrodė, kad ultros buvo neteisūs. Savo vertę specialistas įrodė darbais.

„Manau, kad sirgalių reakcija po mano pasamdymo buvo normali, tad man dabar belieka jiems atleisti. Liepos mėnuo buvo pažymėtas didelėmis ir staigiomis permainomis klube.

Kai susitariau tapti „Juventus“ treneriu, jaučiausi labai laimingas. Džiaugiausi, kad turiu galimybę kažką laimėti, tačiau bijojau, kad nesugebėsiu užkariauti sirgalių simpatijų. Pasakiau, kad tai padarysiu gerais rezultatais“, – kalbėjo M.Allegri.

Džiaugiausi, kad turiu galimybę kažką laimėti, tačiau bijojau, kad nesugebėsiu užkariauti sirgalių simpatijų. Pasakiau, kad tai padarysiu gerais rezultatais

„Serie A“ turnyro lentelėje „Juventus“ dideliais žingsniais artėja prie ketvirtojo iš eilės „Scudetto“ – antroje vietoje esančią „Roma“ lenkia jau 14 taškų.

Italijos taurėje komanda jau pasiekė pusfinalį, o UEFA Čempionų lygoje – ketvirtfinalį. 2013-2014 m. sezone „Senoji senjora“ pasirodymą Čempionų lygoje baigė po grupių etapo.

„Sunkus darbas ir sirgalių pagarba padėjo mums pasiekti tai, ką turime. Iš tikrųjų, dar neturime nieko. Reikia tęsti tai, ką darome, nes Italijos čempionato dar tikrai nelaimėjome, kaip ir taurės ar Čempionų lygos“, – pažymėjo „Juventus“ treneris.

Kai 2010-2011 m. M.Allegri ėmė vadovauti „Milan“, jau pirmajame sezone komanda laimėjo „Scudetto“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius