Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Davidas Beckhamas gali atsidurti „Tottenham“ gretose

„Daily Express“ praneša, kad Londono „Tottenham“ sausio mėnesį atsivėrus perėjimų langui į savo gretas sieks prisivilioti Los Andželo „Galaxy“ ekipos žaidėją Davidą Beckhamą. Saugą ketinama pasiskolinti iki sezono pabaigos.
D.Beckhamas grįš į Angliją?
D.Beckhamas grįš į Angliją? / „Scanpix“ nuotr.

D.Beckhamas buvo užsiminęs, kad norėtų vėl rungtyniauti Anglijos „Premier“ lygoje. Šį žaidėją praėjusias dvi žiemas  skolinosi „Milan“ klubas, bet šiemet Italijos gigantai nepanoro vėl pasiskolinti saugo, tad jis dairosi naujų galimybių žaisti Europoje.

Skelbiama, kad 35-erių anglas artimiausiu metu gali susitikti su „Spurs“ vadovais, kad aptartų galimo perėjimo į „Tottenham“ gretas detales. Jau dabar aišku, kad tokiam įvykiui netrukdys „Galaxy“ klubas, nes MLS sezonas jau baigėsi.

D.Beckhamui Londono miesto klubas suteiktų galimybę net tik grįžti į „Premier“ lygą, tačiau ir į UEFA Čempionų lygą, mat „Spurs“ pateko į minėtojo turnyro aštuntfinalį, kur jų laukia „Milan“ ekipa.

Priminsime, kad „Tottenham“ klubas Anglijos čempionate šiuo metu užima penktą vietą ir, kaip ir praėjusį sezoną, kovoja dėl vietos kito sezono Čempionų lygos turnyre.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius