Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Davidas Villa pristatytas Madrido „Atletico“ komandos gerbėjams

„Tikiuosi, kad pavyks užpildyti Radamelio Falcao vietą“, – Madrido „Vicente Calderon“ stadione sakė naujasis „Atletico“ komandos puolėjas Davidas Villa.
Davidas Villa sulaukė labai daug aistruolių dėmesio.
Davidas Villa sulaukė labai daug aistruolių dėmesio. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Oficialaus pristatymo metu iš Astūrijos kilęs futbolininkas pirmadienį neslėpė džiaugsmo perėjus į naują ekipą: „Nuo tos akimirkos, kai „Atletico“ vadovai manimi susidomėjo ir pradėjo rūpintis, tegaliu jiems už tai padėkoti. Džiaugsmą jaučiu tiek Madrido gatvėse, tiek socialiniuose tinkluose“, – rašo marca.com.

„Komandoje stengsiuosi būti geriausiu D.Villa. Esu be galo motyvuotas ir pasižadu atiduoti visą save treniruotėse ir rungtynėse“, – tokius pažadus dalino buvęs „Barcelona“ žaidėjas.

„Kiek teko kalbėtis su treneriu, jo idėja buvo ta, kad aš žaisčiau devintojo numerio pozicijoje. Čia žaidė ir R.Falcao. Tačiau treneris turi visas teises nurodyti man žaisti bet kurioje kitoje pozicijoje“, – apie pokalbius su naujuoju treneriu sakė rezultatyviausias istorijoje Ispanijos rinktinės futbolininkas.

Paklaustas, ar nesijaus R.Falcao šešėliu, ispanas teigė, jog stengsis, kad komandos rezultatai neleistų ilgėtis talentingojo kolumbiečio.

Argumentuodamas pasirinkimą keltis į Madridą, D.Villa sakė, kad iš pradžių akys krypo į Anglijos „Premier“ lygą.

„Vis tik atsirado „Atletico“, kurie per tris dienas pasistengė duoti viską, ko man reikia. Kalbant apie profesionalumą, nėra ko svarstyti – komanda užėmė trečiąją vietą Ispanijos lygoje, žais Čempionų lygoje, Karaliaus taurėje įveikė Madrido „Real“. Nuo šiandien geriausias klubas pasaulyje man yra „Atletico“, – žurnalistams sakė D.Villa.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius