-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl rankos lūžio Stankevičius nežais su Andora

Prie Lietuvos rinktinės stovyklos Portugalijoje pirmadienį turėjęs prisidėti Marius Stankevičius priverstas keisti planus – sekmadienį Italijos čempionato rungtynėse atstovaujant Genujos „Sampdoria“ lietuviui lūžo ranka.
Dėl rankos lūžio nežinia, kiek laiko M.Stankevičius negalės padėti Lietuvos rinktinei
Dėl rankos lūžio nežinia, kiek laiko M.Stankevičius negalės padėti Lietuvos rinktinei. / „Scanpix“ nuotr.

Gynėjo ir saugo pozicijose rungtyniaujantis žaidėjas susižeidė per „Serie A“ 23-iojo turo rungtynes Genujoje tarp vietos „Sampdoria“ ir „Siena“ ekipų.

Dvikova baigėsi rezultatyviomis lygiosiomis 2:2, o M.Stankevičius žaidė visą susitikimą ir italų spaudoje net buvo pripažintas vienu geriausių savo ekipos žaidėjų.

Tačiau po rungtynių laukė blogos žinios – medikams ištyrus žaidėjo ranką paaiškėjo, kad lūžo kairės rankos ketvirtasis delnakaulis. Pirmadienio rytą lietuviui atlikta operacija.

Kiek laiko geriausias 2008 metų Lietuvos futbolininkas nerungtyniaus, kol kas neaišku, bet jis tikrai negalės padėti šalies rinktinei trečiadienį kontrolinėse rungtynėse su Andora.

M.Stankevičius, kaip ir dar trys žaidėjai – Ignas Dedura, Deividas Šemberas bei Tomas Danilevičius, – praleido šeštadienio rungtynes su Lenkija, nes turėjo likti savo klubuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius