-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl ugnikalnio išsiveržimo „Barcelona“ į Čempionų lygos finalą išvyksta antradienį

Iš Islandijoje išsiveržusio Grimsviotno ugnikalnio pasklidę pelenų debesys koreguoja Ispanijos futbolo čempionės „Barcelonos“ planus. Į UEFA Čempionų lygos finalą Londone Ispanijos komanda išvyksta šį vakarą.
Messi
L.Messi / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 UEFA Futbolas

Norėdami apsidrausti dėl gresiančių pavojų ir atšaukiamų skrydžių, „Barcelonos“ nariai paankstino savo kelionės laiką. Pranešama, kad artimiausiu metu pelenų debesys pasieks Škotiją, Airiją ir šiaurines Didžiosios Britanijos dalis.

Prieš metus įvykęs ugnikalnio išsiveržimas Islandijoje skaudžiai palietė „Barcelonos“ komandą. Jai teko autobusu vykti į Milaną, kur klubai žaidė atsakomąsias UEFA Čempionų lygos pusfinalio rungtynes. Ispanijos čempionai mačą „Inter“ vienuolikei pralaimėjo rezultatu 1:3 ir pasitraukė iš stipriausio senojo žemyno futbolo turnyro.

„Norime išvengti to chaoso, kurį patyrėme praėjusiais metais. Kiek vėliau pateiksime aktualią informaciją savo gerbėjams, kurie žada vykti į „Wembley“ stadioną“, – rašome „Barcelonos“ pranešime.

Klubo vyriausiasis treneris Josepas Guardiola prisipažino, kad nerimauja dėl to, kaip į Londoną atvyks 20 tūkstančių katalonų gerbėjų.

„Būtų labai liūdna, jei stadionas butų pustuštis. Mačas tikrai nebus atšauktas, todėl tikiuosi, kad mūsų aistruoliai nesusidurs su skrydžių problemomis“, – teigė J.Guardliola.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius