Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didžiausios Rio olimpinių žaidynių futbolo turnyro žvaigždės

Jau penktadienį Rio olimpinėse žaidynėse startuos ir futbolo turnyras. Olimpinės šlovės bei medalių sieks stipriausios pasaulio rinktinės.
Neymaras
Neymaras / „Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr.
Temos: 1 Marquinhos

Kadangi dauguma futbolo žvaigždžių žaidynėse dalyvauti nežada, pateikiame žinomiausius žaidėjus, kuriuos galėsime pamatyti olimpiadoje.

Neymaras (Brazilija)

Kadangi „Barcelona“ puolėjui neleido dalyvauti "Copa America" turnyre, vykusiame birželį, Neymaras su Brazilijos rinktine sieks olimpinių medalių. Be jokios abejonės, ten jis bus didžiausia žvaigždė. Per 100 susitikimų savo klube žaidėjas įmušė net 70 įvarčių.

Manuelis Lanzini (Argentina)

Atakuojantis saugas atstovauja Londono „West Ham United“ klubui. 23-jų metų atakuojantis saugas „plaktukų“ praėjusį sezoną puikiai įsipaišė į ekipos schemas ir buvo vienas pastebimiausių žaidėjų. Per 30 susitikimų Londone M.Lanzini pelnė 7 įvarčius ir sieks Argentinai laimėti taip trokštamus medalius.

Douglasas Costa (Brazilija)

Miuncheno „Bayern“ narys jau kurį laiką yra lyginamas su techniškiausiais pasaulio žaidėjais. Ir ne be reikalo. Labiausiai yra vertinami D.Costos gebėjimai driblinguoti bei skersuoti kamuolį. Jau greitai pamatysime, ar jis kartu su Neymaru atves Braziliją į pergalių kelią.

Svenas Benderis (Vokietija)

Kertinis gynybos ramstis Dortmundo „Borussia“ ekipoje jau pastaruosius 7 metus. Atraminis saugas yra patikimas žaidėjas, kuris gali tapti tikru varžovų puolėjų siaubu. Kadangi Europos čempionate S.Benderis nepasirodė, olimpinėse žaidynėse jis sieks įrodyti savo vertę.

Marquinhos (Brazilija)

Jauniausias geriausiųjų sąrašo žaidėjas. Jam vos 22-eji ir brazilas atstovauja Prancūzijos čempionui - PSG klubui. Gynėjas, galintis žaisti tiek centre, tiek kraštuose. Su pagrindine PSG komanda Marquinhos sužaidė jau net 75rungtynes. Kaip ir dauguma brazilų, jis yra labai atletiškas bei greitas. Šią savybę gynėjas išnaudoja tiek padėdamas puolime, tiek gindamasis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius