-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Diego Maradona: „Nesu įsimylėjęs Jose Mourinho, bet jis tikrai išskirtinis“

„Al Wasl“ treneris Diego Maradona giria Madrido „Real“ strategą Jose Mourinho ir mano, jog portugalas – geriausias pasaulyje.
D.Maradona
D.Maradona / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Argentinos legenda taip pat išreiškė susižavėjimą ir „Barcelona“ treneriu Pep Guardiola, tačiau pabrėžė, kad J.Mourinho gabumas ką nors sukurti iš nieko išskiria jį iš kitų strategų.

„Až žaviuosi Mourinho. Kaip žmogumi, kaip treneriu, kaip psichologu. Mano nuomone, jis geriausias. Mourinho gali monetą paversti rože – ir todėl jis man taip patinka. Aš nesu jo įsimylėjęs ar kažką, bet jis išskirtinis vyrukas,“ – svetainei Sport360 sakė Maradona.

„Pepas – nuostabus žmogus. Aš pažįstu Guardiola labai gerai. Gal jis negauna tiek nuopelnų, nes turi puikius žaidėjus. Tačiau nepamirškim, kad jis labai jaunas, ir jo dar laukia nuostabi karjera.“

Maradona taip pat neslėpė savo susižavėjimo „Barcelona“, tačiau įgėlė jos vartininkui Victoras Valdesui: „Barcelona tokia puiki komanda, kad net blogas vartininkas atrodo gerai. Tai tiesa – Valdesas yra prastas. Bet turėdamas tokius žaidėjus prieš save, net jis atrodo gerai.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius