Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 12 /18:29

Dimitri Payet nebenori žaisti „West Ham“, tačiau klubas jo neparduos

Nesėkmingai „Premier“ lygos sezoną pradėjusio „West Ham United“ klubo treneris Slavenas Biličius pripažino, kad ekipos lyderis Dimitri Payet nebenori atstovauti komandai. Vis dėlto strategas patikino, kad prancūzas nebus parduotas, praneša „Sky Sports“.
Dimitri Payet
Dimitri Payet / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Jau anksčiau sakėme, kad nenorime parduoti savo geriausių žaidėjų, tačiau D.Payet nebenori už mus žaisti. Mes jo neparduosime. Kalbėjausi su komandos vadovu – tai nėra pinigų klausimas. Mes norime, kad jis liktų.

Jis atsisako žaisti už komandą, tad kol nepakeis savo požiūrio, bus nušalintas. Tai prasidėjo atsidarius žiemos perėjimų langui.

Aš esu piktas ir nusivylęs, nes mes jam davėme viską. Aš suprantu, kad žaidėjus vilioja kiti klubai, tačiau komanda jam suteikė viską“, – kalbėjo S.Biličius.

29 metų prancūzas prie „Plaktukų“ prisijungė praėjusio sezono pradžioje ir iškart tapo komandos lyderiu bei vienu geriausių „Premier“ lygos saugų. Per pirmą sezoną Anglijoje jis įmušė 12 įvarčių, ne kartą pasižymėdamas įspūdingais baudos smūgiais. Tai jam leido prasimušti į Prancūzijos rinktinę, su kuria žengė iki „Euro 2016“ finalo.

Pranešama, kad D.Payet susigrąžinti norėtų jo buvęs klubas, „Marseille“. Taip pat jis domina ir neįvardijamą Kinijos komandą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius