Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Donatas Kazlauskas „Lechia“ komandoje įmušė pirmąjį įvartį

Šių metų pradžioje su Lenkijos „Ekstraklasa“ čempionate rungtyniaujančia Gdansko „Lechia“ komanda sutartį pasirašęs Donatas Kazlauskas treniruočių stovykloje Turkijoje pasižymėjo įvarčiu.
Donatas Kazlauskas
Donatas Kazlauskas / lechia.pl nuotr.

Antradienį „Lechia“ kontroliniame susitikime išbandė jėgas su antrame pagal pajėgumą Rusijos futbolo divizione rungtyniaujančiu Machačkalos „Anži” klubu.

Pergalę 4:1 iškovojo klubas iš Lenkijos, o buvęs Klaipėdos „Atlanto” atakuojantis saugas 24-ają rungtynių minutę gavęs puikų komandos draugo perdavimą iš dešiniojo krašto, krisdamas galva nukreipė kamuolį į varžovų vartus. Tai buvo pirmasis žaidėjo įvartis savo  klube, o taip pat pirmasis šiose rungtynėse.

Įvarčio vaizdo įrašą žiūrėkite čia (oficiali „Lechia“ svetainė).

Po rungtynių Donatas džiaugėsi savo ir komandos pasirodymu: „Esu patenkintas pasiektu įvarčiu, atvykus į naują klubą tai visada labai svarbu”.

„Pirmajame kėlinyje buvo labai sunku ir rungtynės tikrai buvo apylygės. Mūsų komanda labai draugiška, visi man daug padeda. Po šios pergalės ir pirmojo mano įvarčio viskas turėtų klostytis dar geriau. Mes sunkiai dirbame stovykloje ir aš jaučiuosi vis geriau“, – po rungtynių D.Kazlauskas trumpai reziumavo „Lechia“ komandos svetainei.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius