Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Du „Real“ futbolininkai patyrė traumas, tačiau klubas įveikė „Sevilla“

Trečiadienio vakare Ispanijos „Primera“ lygoje lyderis Madrido „Real“ klubas iš gruodžio mėnesio atkeltose rungtynėse namuose 2:1 (2:0) palaužė „Sevilla“ vienuolikę. Tai buvo penktoji iš eilės „Karališkojo“ klubo pergalė
Jamesas Rodriguezas
Jamesas Rodriguezas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pirmasis pusvalandis „Real“ ekipai buvo itin prastas. Jau 8-ąją minutę traumą patyrė ir pakeistas buvo gynėjas Sergi Ramosas, o 25 minutę tas pats nutiko ir Jamesui Rodriguezui.

„Sevilla“ rengė gražias atakas, tačiau dukart neišnaudojo puikių šansų – Vicente Iborra pataikė į virpstą, o Victoras Vitolo mušė pro šalį.

„Real“ ekipa tokių klaidų neatleido. Nors per pirmąjį kėlinį turėjo tik du puikius šansus, tačiau abu juos išnaudojo. 12-ąją minutę įmušė vėliau susižeidęs J.Rodriguezas, o 36-ąją įvartį pelnė Jese.

Prieš pat antrąjį įvartį aikštę dėl traumos paliko trečias žaidėjas – šįkart tai buvo „Sevilla“ narys Beto.

VIDEO: „Real“ – „Sevilla“ 2:1

Antrajame kėlinyje progų turėjo abi komandos, o 80 min. Iago Aspas sušvelnino rezultatą. Vis dėlto, nugvelbti taško „Sevilla“ futbolininkams nepavyko.

Po šių rungtynių „Primera“ turnyro lentelės viršūnė atrodo taip: „Real“ (54 tšk.), „Barcelona“ (50 tšk.), „Atletico“ (47 tšk.), „Sevilla“ (42 tšk.), „Valencia“ (41 tšk.), „Villarreal“ (38 tšk.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius