Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dubajuje sulaikyta tonos kokaino kontrabanda kaltinama olandų futbolo žvaigždė

Dubajuje suimtas Maskvos „Spartak“ futbolininkas iš Nyderlandų Quincy Promesas. Jis kiek anksčiau savo tėvynėje buvo nuteistas už tonos kokaino kontrabandą.
Quincy Promesas
Quincy Promesas / Imago / Scanpix nuotr.
Temos: 1 Kokainas

Futbolininkas suimtas Nyderlandų valdžios institucijų prašymu. Nyderlandai jau kuris laikas siekia jo ekstradicijos, nes sportininkas šioje šalyje nuteistas kalėti šešerius metus kalėti už 1,3 tūkst. kilogramų kokaino kontrabandą.

Pranešama, kad dabar išduotas tarptautinis 32 metų Q.Promeso arešto orderis.

Vasario pabaigoje Q.Promesas kartu su kitais „Spartak“ žaidėjais po treniruotės ketino skristi iš Dubajaus į Rusiją, tačiau buvo sulaikytas pasienyje.

Rusų žiniasklaidos teigimu, sulaikymo priežastis buvo automobilio avarija, į kurią futbolininkas pateko Dubajuje, tačiau iš įvykio vietos pabėgo.

Nuo to laiko jis gyveno viename iš prabangių Dubajaus viešbučių, formaliai likdamas namų arešto sąlygomis.

Nyderlandų anglų kalba leidžiamas laikraštis „NL Times“ patikslina, kad po sulaikymo oro uoste Nyderlandų valdžios institucijos ėmė nagrinėti jo ekstradicijos galimybę, tačiau Q.Promesui buvo leista palikti kalėjimo kamerą.

Futbolininkas socialiniuose tinkluose skelbė nuotraukas ir vaizdo įrašus, kuriuose buvo matyti, kaip jis mėgaujasi Dubajaus laisve ir naktiniu gyvenimu.

„Kaltinamasis, remiantis įvairiais žiniasklaidos pranešimais, Dubajuje gyveno prabangų gyvenimą. Tačiau dabar jis sulaikytas bendradarbiaujant abiejų šalių valdžios institucijoms“, – „NL Times“ citavo Nyderlandų prokurorų žodžius.

„Nyderlandai prašys išduoti šį vyrą“, – sakoma prokuratūros pareiškime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius