Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dvi Rusijos futbolo žvaigždės be skandalų negali – sumušė rimtus valdininkus

Sankt Peterburgo „Zenit“ puolėjas Aleksandras Kokorinas ir „Krasnodar“ saugas Pavelas Mamajevas sukėlė muštynes vienoje iš Maskvos kavinių. Buvusių Rusijos rinktinės futbolininkų laukia rimti nemalonumai, – skelbia Rusijos spauda.
Aleksandras Kokorinas ir Pavelas Mamajevas ne pirmą kartą įsivelia į skandalus už aikštės ribų.
Aleksandras Kokorinas ir Pavelas Mamajevas ne pirmą kartą įsivelia į skandalus už aikštės ribų. / „Scanpix“ nuotr.

Kavinės darbuotojų nuomone, futbolininkai buvo paveikti narkotikų arba alkoholio, nes elgėsi neadekvačiai, – rašo newsru.com.

Jie buvo kompanijoje, kuri elgėsi labai triukšmingai, o tai sukėlė kitų kavinės lankytojų nepasitenkinimą.

Vienas jų davė pastabą, o tai sukėlė agresyvią futbolininkų ir jų draugų reakciją. 27 metų A.Kokorinas ir 30-metis P.Mamajevas puolė lankytoją ir jį sumušė, konflikto metu panaudoję kėdes.

Kaip patikslina „Sport-express“, nukentėjęs yra aukštas Maskvos pareigūnas.

Nuo karštų futbolininkų rankų nukentėjo Rusijos ūkio ir prekybos ministerijos automobilių ir geležinkelių vystymosi departamento vadovas Denisas Pakas.

Ministerija patikslino, kad traumas patyrė ne tik D.Pakas, bet ir automobilių instituto generalinis direktorius Sergejus Gaisinas.

„Jie šiuo metu yra Maskvos medicinos įstaigose, kur jiems buvo suteikta reikalinga pagalba. Dėl įvykių nukentėjusieji jau kreipėsi į policiją. Tikimės, kad pareigūnai išsiaiškins situaciją“, – teigiama ministerijos pareiškime.

Incidentas įvyko po dešimtojo Rusijos futbolo čempionato turo, kuriame „Zenit“ 2:1 įveikė „Krasnodar“. Po rungtynių lygoje įsivyravo pertrauka, nes prasidėjo nacionalinių rinktinių varžybos Tautų lygoje. Į Rusijos rinktinę A.Kokorinas ir P.Mamajevas šįkart nebuvo pakviesti, nors yra sužaidę joje atitinkamai 48 ir 16 rungtynių.

„Scanpix“ nuotr./Aleksandras Kokorinas
„Scanpix“ nuotr./Aleksandras Kokorinas

A.Kokorinas ir P.Mamajevas ne pirmą kartą įsivelia į skandalingus nutikimus.

Garsiausiai jie nuskambėjo 2016 metais, kai viename iš Monte Karlo naktinių klubų abu audringai atšventė Rusijos rinktinės fiasko Europos čempionate. Pirmenybėse Prancūzijoje rusai neiškopė iš grupės, o Rusijos spauda rašė, jog du draugai futbolininkai varžybų pabaigą pažymėjo užsakę 500 šampano butelių už 250 tūkst. dolerių sumą – gėrimai Monte Karlo klube buvo įnešti skambant Rusijos himnui.

Po to skandalo jie buvo laikinai perkelti į savo klubų dublerių komandas, neteko ir Rusijos rinktinės trenerio Stanislavo Čerčesovo dėmesio.

Futbolininkai tapo personažais muzikinėje parodijoje pagal Sergejaus Šnurovo dainos motyvus „Gerti Piteryje“.

VIDEO: КОКОРИН И МАМАЕВ СПЕЛИ "С ШУРИКОМ ПИТЬ"

2017 metais A.Kokorinas viešumoje pasirodė marškinėliais su Kolumbijos narkotikų barono Pablo Escobaro atvaizdu, o tais pačiais metais jis buvo sulaikytas dėl važiavimo automobiliu „Bentley“ priešinga Maskvos centro gatvės kryptimi.

View this post on Instagram

☀️????

A post shared by Kokorink9 (@kokorin9) on

Rusijos sostinės pareigūnai išplatino pareiškimą, kad nusikaltimo Maskvos kavinėje tyrimas jau pradėtas.

Įtariamiesiems gresia viešieji darbai iki 360 valandų, o taip pat galimybė prarasti laisvę arba jos suvaržymai iki dvejų metų.

Rusijos sporto ministras Pavelas Kolobkovas pareiškė, kad incidentas Maskvos centre meta šešėlį ant viso šalies futbolo.

„Šiame incidente reikia aiškintis. Nukentėjusieji jau kreipėsi į policiją, yra vaizdo įrašai, šioje situacijoje negali būti švelninančių aplinkybių – sakė Rusijos sporto ministras. – Jei šiame reikale iš tiesų įpainioti profesionalūs sportininkai, „Zenit“ puolėjas Aleksandras Kokorinas ir „Krasnodar“ saugas Pavelas Mamajevas, tai – nedovanotina. Tai – nesportinis elgesys, kuris meta šešėlį ant viso Rusijos futbolo.

Šie vaikinai nežaidžia Rusijos rinktinėje, ir veikiausiai, jau niekada nežais. Manau, kad jų atstovaujamų klubų savininkai irgi padarys išvadas.“

VIDEO: „Vieni vartai“: dar didesni sunkumai Lietuvos rinktinei ir supergrandų mūšis Anglijoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius