Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dviejų lietuvių vienuolikė – Rusijos futbolo taurės finale

Arūno Klimavičiaus ir Manto Savėno atstovaujama Novosibirsko „Sibir“ komanda Rusijos taurės pusfinalyje namuose 3:0 (1:0) sutriuškino Vladikaukazo „Alanija“ ekipą ir iškopė į turnyro finalą.
Arūnas Klimavičius
A.Klimavičius (nuotr.) ir M.Savėnas nebuvo registruoti dvikovai / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Lietuviai šiai dvikovai nebuvo registruoti, o visus tris įvarčius nugalėtojams pelnė Aleksejus Medvedevas (14, 68 ir 90 min.).

Finale „Sibir“ varžovė bus Sankt Peterburgo „Zenit“ vienuolikė, kuri kitame pusfinalyje svečiuose po 11 metrų baudinių serijos 4:2 privertė pasiduoti Permės „Amkar“ futbolininkus.

Pagrindinis šio mačo laikas ir pratęsimas baigėsi lygiosiomis 0:0.

„Zenit“ pergalė nudžiugino ne tik Sankt Peterburgo, bet ir Novosibirsko futbolo gerbėjus. Nepaisant to, kaip baigsis taurės turnyro finalas, „Sibir“ klubas turės teisę varžytis UEFA Europos lygoje, nes praėjusiais metais Rusijos „Premier“ lygos bronzą iškovojusi „Zenit“ ekipa jau turi bilietą į UEFA Čempionų lygą.

Vis dėlto pergalė Rusijos taurės finale leistų „Sibir“ klubui pagerinti startines pozicijas tarptautiniame turnyre. Jei Novosibirsko klubas iškovos taurę, pasirodymą Europos lygoje pradės nuo ketvirto etapo. Jei taurę laimės „Zenit“ futbolininkai, „Sibir“ ekipa startuos trečiame kvalifikaciniame etape.

Rusijos taurės turnyro finalas vyks gegužės 16 dieną Rostove prie Dono.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius