Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Jankauskas įsivaizduos, kaip Lietuvos rinktinė galėtų atrodyti pasaulio čempionate

Jau penktadienio vakarą Lietuvos futbolo rinktinė Maskvoje sužais draugiškas rungtynes su pasaulio čempionatui besiruošiančia Irano komanda, o Edgaras Jankauskas džiaugiasi galimybe pasigalynėti su tokio lygio ekipa.
Edgaras Jankauskas
Edgaras Jankauskas / nuotr. Alfredo Pliadžio

„Mums svarbios kiekvienos rungtynės. Aišku, kad rytoj teks daryti daug keitimų, rotacija turi būti, nes žaidėjai atidavė daug jėgų paskutinėse rungtynėse ir mes turime užtektinai ilgą suolelį, išbandysime naujus žaidėjus. Bus puiki proga pademonstruoti savo sugebėjimus.

Visų pirma, svarbu mūsų susitarimų įgyvendinimas: kaip mes norime konstruoti atakas, kaip mes norime išeiti į ataką, atidaryti erdves. Principai bus tie patys, jie išlieka ir mes norime toliau juos šlifuoti“, – sakė E.Jankauskas.

nuotr. Alfredo Pliadžio /Edgaras Jankauskas
nuotr. Alfredo Pliadžio /Edgaras Jankauskas

Dėl aikščių dangų keitimo nugaros skausmus pajuto Artūras Žulpa, tačiau saugas tikina, kad gydytojai jį ant kojų jau pastatė ir rungtynių su Iranu praleisti nereikės.

„Bus įdomu, žinom, kad turi daug gerų žaidėjų. Kiekvienam iš mūsų yra labai gera patirtis sužaisti prieš tokią komandą“, – sakė futbolininkas.

E.Jankauskas svarstė, kad rungtynės su pasaulio čempionato lygio komanda yra neįkainojama patirtis: „Kai žaidi prieš komandą, kurią po savaitės matysi pasaulio čempionate, gali įsivaizduoti, kaip pats atrodytum tame čempionate. Aišku, tai yra puikus sparingas ir patirtis mums visiems.“

Rungtynės su Irano rinktine vyks Maskvos „Spartak“ treniruočių bazėje, tačiau jos, Irano nacionalinės komandos prašymu, vyks be žiūrovų ir nebus transliuojamos.

Po kelių dienų Rusijoje Lietuvos rinktinės žaidėjai savaitgalį perskris į Lenkiją, kur šios šalies sostinėje Varšuvoje birželio 12 dieną sužais paskutines kontrolines rungtynes su lenkais. Roberto Lewandowskio į priekį vedamiems lenkams tai bus palydėtuvės į planetos pirmenybes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius