Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Stankevičius – apie Tautų lygos burtus: „Konkretūs tikslai V.Ivanauskui paaiškės netrukus“

Niono mieste (Šveicarijoje) ketvirtadienio vakarą buvo ištraukti 2022–2023 metų UEFA Tautų lygos turnyro burtai, po kurių savo varžovus sužinojo ir Lietuvos rinktinė.
Valdas Ivanauskas ir Edgaras Stankevičius
Valdas Ivanauskas ir Edgaras Stankevičius / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Buvusio Prancūzijos futbolininko Roberto Pireso ranka nulėmė, kad Lietuvos rinktinė varžysis C diviziono pirmojoje grupėje, kur jų varžovais bus Turkijos, Liuksemburgo ir Farerų Salų rinktinės.

Tautų lygos grupių etapo varžybos vyks kitų metų birželio ir rugsėjo mėnesiais – birželį bus sužaisti keturi mačai, rugsėjį – dar du. Su kiekvienu varžovu lietuviai sužais du kartus (namuose ir išvykoje).

Grupės nugalėtojai iškovos teisę pakilti į B divizioną, tuo tarpu paskutinę vietą užėmusi komanda turės varžytis dėl išlikimo C divizione.

„Nors ištrauktos mūsų grupės komandos yra pajėgios, tikime, jog su kiekviena iš jų galime kovoti dėl taškų. Praėjusiame Tautų lygos turnyre pavyko pasirodyti neblogai ir nudžiuginti mūsų sirgalius pergalėmis, tad ne ką prastesnio pasirodymo tikimės ir šiame turnyre. Tikimės, jog rinktinė kiekvienose rungtynėse atiduos visas jėgas ir kausis dėl pergalės, o konkretūs tikslai treneriui ir rinktinei suformuoti bus artimiausiu metu“, – sakė LFF generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius.

Iš viso burtai į grupes suskirstė 55 komandas, kurios varžysis keturiuose diviziono. A diviziono keturių grupių nugalėtojai 2023-aisiais susikaus dėl Tautų lygos nugalėtojų titulo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius