Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Edeno Hazardo įvartis lėmė „Chelsea“ pergalę prieš „Manchester United“

Anglijos „Premier“ lygoje šeštadienį suažaistos penkerios rungtynės. Londono „Chelsea“ 1:0 nugalėjo „Manchester United“.
Edenas Hazardas
Edenas Hazardas / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

Pirmasis kėlinys prasidėjo Louiso van Gaalo auklėtinių dominavimu, tačiau antroje pusėje „mėlynieji“ perėmė iniciatyvą ir 38-ąją minutę Edenas Hazardas išvedė šeimininkus į priekį, sulaukęs puikaus Oscaro perdavimo.

Kitos 45 minutės buvo panašios ir „Manchester United“ bandė išlyginti rezultatą. Ypač svečių iš Mančesterio atakos suaktyvėjo rungtynių pabaigoje, bet pergalės pasiekti nepavyko ir „Chelsea“ įsirašė dar tris taškus, kurie beveik užsitikrino pirmąją vietą ir čempionų titulą.

„Southampton“ išvykoje susitiko su „Stoke City“ vienuolike. Ronaldo Koemano auklėtiniai pirmavo, tačiau antrajame kėlinyje palūžo ir patyrė pralaimėjimą rezultatu 1:2.

Įvarčius nugalėtojų gretose mušė Mamie Dioufas ir Charlie Adamas. „Southampton“ 22-ąją minutę į priekį buvo išvedęs Morganas Schneiderlinas.

Kitose rungtynėse Liverpulio „Everton“ minimaliu skirtumu palaužė „Burnley“ ekipą, „West Ham“ nugalėjo „Crystal Palace“ ir „Swansea“ išvykoje krito prieš „Leicester“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius