-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Edgaras Jankauskas po „Atlanto“ ir „Trakų“ lygiųjų: „Pergalės nusipelnė abi komandos, pralaimėti – nė viena“

„Trakų“ futbolo klubas ketvirtadienį nepasinaudojo galimybe tapti vienvaldžiu futbolo A lygos lyderiu, kai namuose be įvarčių sužaidė su Klaipėdos „Atlantu“. Po mačo trakiškių treneris Edgaras Jankauskas teigė, kad kovingai rungtyniavusios abi komandos nusipelnė pergalių, tačiau nė viena nenusipelnė pralaimėti, tad rezultatas yra dėsningas.
Edgaras Jankauskas
Edgaras Jankauskas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Manau, rungtynės buvo labai įdomios, labai kovingos. Jeigu įvertinčiau sąžiningai, rezultatas atitinka žaidimą. Nesakau, kad turėjo būti nulis nulis, nes progų turėjo abi ekipos. Nė viena komanda nenusipelnė pralaimėti, greičiau abi – laimėti.

Abi ekipos norėjo iškovoti pergalę. Mano vaikinai tikrai gerai žaidė, taip, buvo duobelių, rungtynės vyko permainingai. Nors progų nebuvo sukurta daug, tačiau žaidimas tikrai buvo ne uždaras, labai permainingas ir dinamiškas. Manau žiūrovams futbolas tikrai patiko“, – sakė E.Jankauskas.

Buvęs futbolininkas teigė, kad priešininkų žaidimas jo nenustebino: „K.Sarsaniją pažįstu gal 20 metų ir žinau, kad jis visada rengia komandą pergalei. Jie čia atvažiavo ne lygiųjų, atvyko dieną prieš, kad priprastų prie aikštės. „Atlantas“ žaidė maždaug taip, kaip aš ir galvojau“.

Antrojo kėlinio pabaigoje „Atlantas“ buvo užspaudęs šeimininkus prie savų vartų, tačiau įvarčio nebuvo įmušta. Po to „Trakai“ taip pat spėjo surengti labai pavojingą ataką – būtent tokiu sūpuoklių principu ir klostėsi visas mačas. E.Jankauskas teigė, kad jo žaidėjams pritrūko ramybės, nepavyko užvaldyti aikštės vidurio.

„Buvo momentų, kai mums pritrūko ramybės – kamuolį palaikyti, pristabdyti žaidimą. Sakiau vaikinams, kad ne visada reikia norėti, kad tavo perdavimas būtų „įvartinis“. Trūko truputį kantrybės, ramybės, bet čia turbūt dėl per didelio noro. Futbolas žaidžiamas ne tik kojomis, o kai jos pavargsta, reikia, kad kojoms padėtų ir smegenys – ties tuo ir stengiamės dirbti“, – reziumavo „Trakų“ treneris.

Konstantinas Sarsanija („Atlanto“ treneris): „Rungtynės buvo sunkios, labai daug fizinės kovos, niekas nenorėjo nusileisti. Manau, kad mes nei laimėjome, nei pralaimėjome, tačiau pritrūko koncentracijos, truputį daugiau noro, tikslumo kai kuriose situacijose. „Trakai“ žaidė gerą futbolą.

Mums vis dar trūksta Andriaus Bartkaus ir Mariaus Papšio, kurie daug duotų atakoms, tačiau dar nėra visiškai pasirengę. Vidurio saugų mums labai trūksta žaidimo organizavimui. Turėjome nemažai progų po standartinių situacijų, tačiau neįstengėme jų išnaudoti, nors kiekvienose rungtynėse turime daug šansų mušti galva“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius