Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ekranas“ išplėšė bilietą į „Sandraugos“ taurės ketvirtfinalį

Lietuvos čempionas Panevėžio „Ekrano“ futbolo klubas Maskvoje (Rusija) vykstančiame „Sandraugos“ taurės turnyre trečiadienį ketvirtfinalyje varžysis su Ukrainos čempionu Kijevo „Dinamo“, kuriam turnyre atstovauja rezervinė komanda.
Panevėžiečiai kovoja su „Vėtra“
„Ekranas“ į ketvirtfinalį pateko tik po dramatiškų lygiųjų su „Bunyodkor“ vienuolike. / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Paskutinėse D grupės varžybose su stipriausiu Uzbekijos klubu – brazilo Luiso Felipe Scolari treniruojamu Taškento „Bunyodkor“ – panevėžiečiai antradienį išplėšė dramatiškas lygiąsias 2:2 (1:2) ir grupėje užėmę antrą vietą pateko į kitą „Sandraugos“ taurės turnyro etapą.

Iki mačo su „Ekranu“ be pralaimėjimų žaidę „Bunyodkor“ futbolininkai išsiveržė į priekį (0:2), kai du įvarčius pirmo kėlinio viduryje iš eilės pelnė Bakhodiras Nasimovas (30 ir 34 min.).

„Ekrano“ viltys žengti į ketvirtfinalį pakibo ant plauko, tačiau Lietuvos čempionai nepasidavė ir jau pirmo kėlinio pabaigoje sušvelnino rezultatą (1:2). Tai stipriu smūgiu į viršutinį varžovų vartų kampą padarė Dominykas Galkevičius (43 min.).

Antrame kėlinyje „Ekranas“ dar aktyviau puolė lyginti rezultato ir panevėžiečių pastangos nenuėjo veltui. 73 min. pusiausvyrą švieslentėje atkūrė Lietuvos čempionų peržiūroje dalyvaujantis latvis Vitas Rimkus (2:2).

Per likusį laiką nė vienai komandai daugiau pasižymėti nepavyko ir „Ekranas“ su 5 taškais (per 3 rungtynes) grupėje liko antras. Pirmą vietą D grupėje užėmė 7 taškus iškovojęs „Bunyodkor“ futbolo klubas.

Kitose grupės rungtynėse trečia su 4 taškais likusi Kišiniovo „Dacia“ (Moldova) net 6:1 sutriuškino taškų taip ir neiškovojusius Jerevano „Pyunik“ (Armėnija) futbolininkus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius