Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ekrano“ didvyris Arsenijus Buinickis: „Meistriškumas ir nugalėtojų mentalitetas lėmė pergalę Šiauliuose“

Lietuvos futvolo A lygoje sekmadienio vakarą Panevėžio „Ekranas“ išplėšė įspūdingą pergalę Šiauliuose. Atsilikinėjęs 0:2, „Ekranas“ triumfavo rezultatu 4:3, o paskutinius du įvarčius paskutinėmis minutėmis pelnė Arsenijus Buinickis.
Arsenij Buinickij
Arsenijus Buinickis / fkdainava.lt nuotr.

Po pergalės A.Buinickis, kuris „Ekraną“ papildė tik liepos mėnesį, nesureikšmino savo indėlio. Anot jo, pergalę lėmė kovingumas, žaidėjų meistriškumas, o pralaimint nebuvo minčių apie liūdną mačo baigtį, visa ekipa dėjo pastangas, jog keistų rungtynių eigą ir tai pavyko.  

„Originalus nebūsiu svarbiausia – trys taškai ir pergalė. Rungtynės turbūt turėjo patikti žiūrovams. Man asmeniškai kainavo nemažai nervų, bet gerai, jog išplėšėme pergalę.

Tokių trilerių kaip šiandien, kuo daugiau. Kai išeini žaisti, galvoji tik apie pergalę. Kuomet mačo eigoje rungtynių rezultatas tavęs netenkina, visa komandą daro viską, jog pakeistų jį. Ačiū Dievui, kad pavyko. Kai rezultatas buvo 0:2, tikėjome savo jėgomis, tik reikėjo žaisti iki pat galo ir nenuleisti rankų, tai svarbiausia. 

Pačiam nuovargis nesijautė, bet sunkiai įsivažiavau į rungtynes. „Pabudau“ tik antrame kėlinyje. Tas rungtynių maratonas jėgų neprideda. Per savaitę po dvejas varžybas ir ne žemiausio lygio. „Šiauliai“ atrodė puikiai, tiek puolime, tiek gynyboje. Sukūrė daug progų, bet mūsų ekipoje daug patyrusių žaidėjų. Meistriškumas, nugalėtojų mentalitetas lėmė pergalę“, – po rungtynių užtikrintai, ramiai dėstė vienas pergalės kalvių, kurio du įvarčiai mačo gale lėmė sunkią čempionų pergalę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius