Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ekrano“ puolėjas Arsenijus Buinickis: „Ilsėjomės tik vieną dieną“

Jau šį sekmadienį Panevėžio futbolo akademijos stadione susitiks „Ekrano“ ir „Tauro“ vienuolikės. Paskutinis panevėžiečių namų mačas ant dirbtinės dangos įvyks 13 valandą. Vėliau futbolo batalijos persikels į „Aukštaitijos“ stadioną ant natūralios vejos.
Arsenijus Buinickis
Arsenijus Buinickis / Tomo Stasevičiaus nuotr.

Per savaitės laikotarpį, skyrusį dvejas rungtynes, „Ekrano“ ekipa ilsėjosi vos vieną dieną. Jau nuo antradienio ekraniečiai lieja prakaitą treniruotėse ir yra nusiteikę sekmadienio susitikime su „Tauru“ iškovoti pergalę. fkekranas.lt pasiteiravo komandos puolėjo A.Buinickio, kokiomis nuotaikomis ekipa pasitinka būsimą mačą.

– Kokios nuotaikos prieš susitikimą su „Tauru“?

– Nuotaikos darbingos. Savaitė prasidėjo nuo antradienio, nes pirmadienį turėjome dieną poilsiui. Rungtynių laukiame ir joms ruošiamės įprastai.

– Tarp rungtynių dabar buvo savaitės pertraukėlė. Ar tai neišmušė iš vėžių? Iki tol rungtynės vykdavo kas tris ar keturias dienas.

– Nemanau, kad tai gali sutrukdyti. Paprasčiausiai daugiau laiko yra atsistatymui po įtempto rungtynių tvarkaraščio. Bet dienų veltui neleidžiame. Dirbame, treniruojamės, ruošiamės. Nėra skirtumo, ar rungtynės retai, ar dažnai, joms visoms reikia ruoštis.

VIDEO: Reportažas iš treniruotės

– Sekmadienio rungtynės bus paskutinės ant sintetinės dangos namuose. Ar tai tau pačiam ką nors reiškia?

– Mano nuomonė tokia, kad jeigu nėra gerų sąlygų sužaisti tikros vejos aikštėje, tuomet geriau žaiskime ant sintetikos. Aišku, dirbtinė danga daug kam nepatinka. Nors, manau, kad sintetinės dangos aikštė yra lygesnė nei tikra veja, bent jau tol, kol pagrindinės aikštės neparuoštos futbolui.

– Kokio mačo tikiesi su „Tauro“ komanda?

– Kaip visada, negalima tikėtis, kad rungtynės bus lengvos, bet esame nusiteikę išeiti į aikštę ir iškovoti pergalę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius