Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„El Clasico“ Majamyje: stebint NBA žvaigždėms „Barcelona“ įveikė „Real“ ekipą

Pirmą kartą nuo 1991 metų Madrido „Real“ ir „Barcelona“ futbolo klubai susitiko draugiškose rungtynėse. Ir tik antrą kartą ne Ispanijos teritorijoje.
„Real“ – „Barcelona“
„Real“ – „Barcelona“ / „Scanpix“ nuotr.

Ant „Hard Rock Stadium“ vejos Majamyje, JAV, vykusiame spektaklyje nedalyvavo Cristiano Ronaldo – „Real“ žvaigždė vis dar atostogauja.

Tačiau Gartehas Bale'as, Luka Modričius ir „Barsos“ trijulė – Neymaras, Lionelis Messi ir Luisas Suarezas – padovanojo puikų reginį žiūrovams, tarp kurių buvo ir NBA žaidėjai Carmelo Anthony bei Draymondas Greenas.

Pastarasis vilkėjo „Barsos“ marškinėlius.

„Scanpix“ nuotr./Draymondas Greenas ir Carmelo Anthony „Real“ – „Barcelona“ rungtynėse
„Scanpix“ nuotr./Draymondas Greenas ir Carmelo Anthony „Real“ – „Barcelona“ rungtynėse

Rungtynes rezultatu 3:2 laimėjo „Barcelona“, kuri du įvarčius pelnė jau per pirmąsias 7 minutes (3 min. Lionelis Messi, 7 min. Ivanas Rakitičius).

„Real“ dar pirmajame kėlinyje išlygino rezultatą (14 min. Mateo Kovačičius, 36 min. Marco Asensio), tačiau Gerardas Pique 50 min. pelnė pergalingą įvartį. Būtent G.Pique ir buvo įteiktas geriausio rungtynių žaidėjo prizas.

Rugpjūtį „Real“ ir „Barcelona“ susitiks Supertaurės rungtynėse.

Rungtynių epizodai

„Esame viskuo patenkinti – žaidimu ir žmonėmis, kurie atėjo palaikyti mūsų komandą, – kalbėjo „Barsos“ strategas Ernesto Valverde. – Žinome, kad „Barcelona“ turi didelį tarptautinį palaikymą, bet kartais turime tai pajusti. Esame laimingi“.

„Pralaimėjimas visai nesvarbus. Aišku, tai visuomet nemalonu, nemėgstame pralaimėti, bet nemanau, kad pergalės šiuo periodu yra svarbios. Tai buvo gražios rungtynės sirgaliams. Šiek tiek prastesnės pralaimėjusiai komandai, bet aš nieko nekeisčiau“, – kalbėjo Zinedine'as Zidane'as.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius