-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„El Clasico“ šventę aptemdė teisėjo šou ir raudona kortelė Cristiano Ronaldo

Barselonoje vėlų sekmadienio vakarą sužaistos pirmosios Ispanijos Supertaurės rungtynės. Madrido „Real“ futbolininkai išvykoje 3:1 (0:0) įveikė „Barcelona“, o pagrindinis mačo veikėjas tapo teisėjas Ricardo de Burgosas, parodęs Cristiano Ronaldo raudoną kortelę.
Cristiano Ronaldo pasirodymas truko tik apie 14 minučių
Cristiano Ronaldo pasirodymas truko tik apie 14 minučių / 15min koliažas

Pirmasis kėlinys buvo gana nuobodus, labai rimtų progų nebuvo, tačiau teisėjas žaidėjams parodė penkias geltonas korteles.

Antrajame kėlinyje prasidėjo tikras „El Clasico“ šou.

Jau 50-ąją minutę krito pirmasis įvartis, kai šįkart prastas rungtynes žaidęs Gerardas Pique bandė išmušti kamuolį už galinės linijos po „Real“ žaidėjo perdavimo, tačiau nukreipė jį į vartus. Tai būtų meistriškas smūgis, tačiau skriejo ne į tuos vartus.

G.Pique įvartis į savus vartus

„Real“ buvo kur kas pranašesnė komanda, nors progų turėjo ir katalonai. Netrukus nuo Dani Carvajalio įvarčio išgelbėjo tik įspūdingas Barselonos ekipos gynėjo Jordi Alba žaidimas.

58-ąją minutę aikštėje pasirodė mačą ant suolo pradėjęs Madrido klubo puolėjas Cristiano Ronaldo, tapęs ryškiausiu mačo žaidėju.

L.Suarezo vaidyba ir baudinys

„Barcelona“ pasiekė savo įvartį 76-ąją minutę, tačiau tai buvo gėdingas Luiso Suarezo pasirodymas. Puolėjas akivaizdžiai suvaidino, jog vartininkas Keyloras Navasas prieš jį prasižengė, ir taip apgavo teisėją, skyrusį 11 metrų baudinį. Lionelis Messi mušdamas baudinį nesuklydo.

Jau 80-ąją minutę po greitos „Real“ atakos vienas prieš vieną G.Pique įveikęs C.Ronaldo persvėrė rezultatą puikiu įvarčiu. Po taiklaus smūgio portugalas švęsdamas nusimovė marškinėlius, norėdamas parodyti per vasarą ištobulintą kūną ir pagal taisykles buvo nubaustas geltona kortele.

Įdomu, kad C.Ronaldo įvartį šventė lyg L.Messi, kai praėjusį balandį įmušė įvartį „El Clasico“ rungtynėse Madride.

C.Ronaldo už šį epizodą išvytas iš aikštės

Po dviejų minučių C.Ronaldo buvo nubaustas geltona kortele darsyk. Po dar vienos puikios „Real“ atakos prieš vartus išbėgęs C.Ronaldo buvo sustabdytas Samuelio Umtiti ir krito ant žolės. Labai sunku pasakyti, ar „Barcelona“ gynėjas prasižengė ir 11 metrų baudinys buvo, tačiau teisėjas įžvelgė C.Ronaldo vaidybą ir išvijo portugalą iš aikštės.

Supykęs C.Ronaldo pastūmė teisėją į nugarą ir po mačo turėtų būti nubaustas papildoma diskvalifikacija.

M.Asensio įvartis

90-ąją minutę tašką rungtynėse padėjo įspūdingas Marco Asensio įvartis.

Atsakomiosios Supertaurės rungtynės Madrido „Santiago Bernabeu“ stadione vyks ketvirtadienio vėlyvą vakarą – tai bus vidurnaktis Lietuvos laiku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius