Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vartininkas Emilijus Zubas – Varšuvos „Legia“ peržiūroje

Lietuvos čempiono Panevėžio „Ekrano“ vartų sargas Emilijus Zubas šią savaitę išvyko į Lenkiją, kur save išbandys Varšuvos „Legia“ peržiūroje. Aukščiausios lygos lyderis ekranietį stebėjo jau kurį laiką ir vartininką išbandys komandos treniruotėse.
Panevėžio „Ekrano“ klubo vartininkas Emilijus Zubas dalyvauja Lenkijos klubo peržiūroje.
Panevėžio „Ekrano“ klubo vartininkas Emilijus Zubas dalyvauja Lenkijos klubo peržiūroje. / T.Stasevičiaus nuotr.

Varšuvos „Legia“ po 11 rungtynių šalies čempionate žengia pirmoje vietoje, iškovojo 7 pergales, triskart sužaidė lygiosiomis, patyrė vieną pralaimėjimą. Jos sąskaitoje 23 taškai ir vienu  lenkia Varšuvos „Polonia“ ir Poznanės „Lech“.

„Žinoma, džiaugiuosi, jog manimi susidomėjo ne bet kas, o vienas tituluočiausių klubų Lenkijoje. Kaip Ispanijoje yra „Barcelona“, taip Lenkijoje, galima sakyti, Varšuvos „Legia“. Klubas manimi susidomėjo po draugiškų rungtynių su Varšuvos „Legia“, kurias žaidėme vasarą prieš Čempionų lygos atrankos rungtynes.

Klubo atstovai buvo atvykę į Lietuvą, ne kartą stebėjo gyvai mano rungtynes, domėjosi kaip sekasi. Kvietė į peržiūrą mane jau anksčiau, tačiau tuo metu negalėjau atvykti į Lenkiją, buvau rinktinės stovykloje. Viliuosi gerai pasirodyti, o daugiau naujienų bus po šių trijų dienų Lenkijoje. Šeštadienį grįšiu į Lietuvą“, – prieš kelionę į Varšuvą kalbėjo E. Zubas. 

22 metų vartininkas Emilijus Zubas „Ekrane“ pradėjo savo futbolininko karjerą, su komanda 2011 m. ir 2012 m. tapo šalies čempionu. Jo užtikrintas žaidimas atkreipė ne tik jaunimo rinktinės, bet ir nacionalinės Lietuvos rinktinės strategų dėmesį. Praėjusiais metais vartininkas geriausio A lygos jaunojo žaidėjo rinkimuose liko antras.

Varšuvos „Legia“ įkurta 1916 m., 8 kartus tapo Lenkijos čempione, 15 kartų laimėjo šalies taurę. Praėjusiame „Ekstraklasa“ sezone finišavo 3-ioje vietoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius