Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Emmanuelis Adebayoras apie „Barcelona“ žaidėjus: „Vos paliesti jie krenta ant žolės ir verkia kaip kūdikiai“

Madrido „Real“ puolėjas Emmanuelis Adebayoras pareiškė savo nuomonę apie vakarykštes UEFA Čempionų lygos pirmąsias pusfinalio rungtynes su „Barcelona“ ir epizodą, kai iš aikštės buvo išvarytas karališkojo klubo gynėjas Pepe.
E.Adebayoras (kairėje) ir G.Pique
E.Adebayoras (kairėje) ir G.Pique / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Galbūt Pepe ir prasižengė, tačiau nebuvo vertas raudonos kortelės. Futbolas yra vyrų žaidimas, tačiau rungtyniaujant prieš katalonų klubą negalima liesti jų futbolininkų – J.Guardiolos auklėtiniai krenta ant žolės ir verkia kaip kūdikiai“, – BBC cituoja E.Adebayorą.

„Man tris kartus teko rungtyniauti prieš „Barcelona“, tačiau visada likdavome dešimtyje. Daug kas kalba apie jų garbingą žaidimą, tačiau katalonai neverti tokio vardo. Vos stuktelėjus žaidėjai krenta, rankomis užsidengia veidą. Neatsilieka ir jų treneriai, fanai, atsarginiai futbolininkai – visi verkia. „Barcelona“ – fantastiškas klubas, turi puikius žaidėjus, tačiau gal jau laikas pabaigti šiuos veiksmus?“, – retoriškai klausė „Real“ puolėjas.

Įdomu tai, kad „Real“ netekdavo vieno žaidėjo kiekvienose iš keturių šį sezoną žaistų rungtynių su „Barcelona“. Pirmose (5:0 laimėjo „Barcelona“) iš aikštės buvo išvarytas Sergio Ramosas, antrose (1:1) – Raulis Albiolis, trečiose (1:0 laimėjo „Real“) – Angelis di Maria, ir paskutinėse (2:0 laimėjo „Barcelona“) – Pepe.

Tuo tarpu klausimas, ar UEFA imsis veiksmų prieš Katalonijos klubo „aktorius“, kol kas lieka neatsakytas. Štai vienas atvejis, užfiksuotas viename iš daugelio „YouTube“ vaizdo klipų:  

VIDEO: Mascherano, Pedro, Busquets - My face hurts

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius