Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Emocingas C.Ronaldo: „Mano amžiaus žaidėjai įprastai keliauja į Katarą ar Kiniją“

Cristiano Ronaldo pabrėžė, kad būdamas 33-ejų metų yra vertinamas labiau nei bendraamžiai ir turi daugiau ambicijų nei tie žaidėjai, kurie pabaigti karjeros keliauja į arabų ar kinų klubus.
Cristiano Ronaldo sutiktas Turine
Cristiano Ronaldo sutiktas Turine / „Scanpix“ nuotr.

Portugalijos rinktinės puolėjas prisidėjo prie Turino „Juventus“ klubo po devynerių metų Madrido „Real“ gretose, kai Italijos čempionai perpirko jį už 112 mln. eurų.

„Atvykti į šį klubą tokiame karjeros etape, – aš esu labai laimingas“, – per pristatymą Turine pareiškė C.Ronaldo, sudaręs ketverių metų sutartį.

C.Ronaldo teigė norintis būti „lucky star“ (laiminga žvaigžde), kurios Italijos klubui trūksta, kad laimėtų Čempionų lygą. Jis teigė negavęs kitokių pasiūlymų šią vasarą.

„Scanpix“ nuotr./Cristiano Ronaldo sutiktas Turine
„Scanpix“ nuotr./Cristiano Ronaldo sutiktas Turine

C.Ronaldo Madrido komandai įmušė net 450 įvarčių ir padėjo laimėti daugybę titulų, tarp jų – keturis Čempionų lygoje ir dusyk Ispanijos čempionate nuo 2009 metų, kai atvyko į „Real“ iš „Manchester United“.

„Aš noriu laimėti, – Turine sakė C.Ronaldo. – Noriu daryti, ką galiu geriausiai. Kas žino, galbūt būsiu apdovanotas dar vienu „Ballon d'Or“, bet tokie dalykai nutinka natūraliai“, – sakė penkis kartus geriausiam pasaulio futbolininkui skirtą Aukso kamuolį laimėjęs portugalas.

Jis sakė, kad buvo daug svarbių dalykų, kurie nulėmė sprendimą keltis.

„Jaučiuosi gerai – fiziškai, psichologiškai, emociškai, – sakė C.Ronaldo. – Didžiuojuosi, kad esu čia.

Aš kitoks nei kiti žaidėjai, kurie mano, kad jų karjeros pasibaigė būnant mano amžiaus, aš parodžiau, kad esu kitoks. Labai daug emocijų jaučiu, nes nebesu 23-ejų, man dabar 33-eji.“

„Scanpix“ nuotr./Cristiano Ronaldo sutiktas Turine
„Scanpix“ nuotr./Cristiano Ronaldo sutiktas Turine

„Juventus“ yra sėkmingiausias Italijos klubas, laimėjęs 34 kartus šalies pirmenybes, tarp jų ir septynis pastaruosius sezonus iš eilės.

Kita vertus, Čempionų lygos Turino ekipa nėra laimėjusi nuo 1996 metų. Nuo tada „Juventus“ pralaimėjo penkis finalus šiame turnyre.

„Žinau, kad kiekvienas klubas nori laimėti Čempionų lygą, – sakė C.Ronaldo. – Tai – variantas. Bet mes kovosime ne tik dėl Čempionų lygos, bet ir dėl „Serie A“ titulo“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius