Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Estijos futbolininkai sningant ir šąlant sensacingai nugalėjo Urugvajų (rezultatai)

Estijos futbolo federacija sumokėjo 60 tūkst. eurų, kad į savo šalį draugiškoms rungtynėms pasikviestų 2010 metų pasaulio futbolo čempionato atradimą Urugvajaus rinktinę. Tačiau estų sirgaliai džiaugėsi ne tik išvydę Urugvajaus futbolo žvaigždes, bet ir sensacinga savo komandos pergale rezultatu 2:0.
Geriausias 2010 metų pasaulio čempionato futbolininkas urugvajietis Diego Forlanas parkritęs ant sniegu padengto stadiono Taline.
Geriausias 2010 metų pasaulio čempionato futbolininkas urugvajietis Diego Forlanas parkritęs ant sniegu padengto stadiono Taline. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Taline vykusiose rungtynėse Urugvajų nustebino ne tik Estijos futbolininkai, bet ir oro sąlygos – mačo metu snigo, o temperatūra buvo nukritusi net iki 6 laipsnių šalčio.

„Mūsų rinktinės nariams, kurie žaidžia Europoje, tokios oro sąlygos gal ir nepasirodė ekstremalios, tačiau aš nesu prie to įpratęs, – po mačo sakė Urugvajaus rinktinės treneris Oscaras Tabarezas. – Visgi sąlygos abiems rinktinėms buvo vienodos, o estai tiesiog geriau išnaudojo savo progas.“

Estams įvarčius pelnė K.Vassiljevas (62 min.) ir V.Zahovaiko (66 min.). Estijos rinktinė šiomis draugiškomis rungtynėmis ruošėsi atrankos į 2012 metų Europos futbolo čempionatą C grupės rungtynėms. Antradienį Taline estai priims Serbiją.

Kitų savaitgalį vykusių draugiškų futbolo rungtynių rezultatai
 
Portugalija 1 1 Čilė
   
Meksika 3 1 Paragvajus
   
JAV 1 1 Argentina
   
Pietų Korėja 4 0 Hondūras
   
Kinija 1 1 Naujoji Zelandija
   
Jamaika 0 2 Venesuela
   
Ekvadoras 0 2 Kolumbija
   
Kosta Rika 2 2 Kinija
   
Irakas 2 0 Šiaurės Korėja
   
Panama 2 0 Bolivija
   

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius