Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eto'o nori elitinio atlyginimo (video)

Dažnai neįvertinamas kamerūnietis Samuelis Eto'o nori pratęsti sutartį su „Barcelona“, tačiau šįkart tikisi tapti vienu geriausiai apmokamų futbolininkų pasaulyje.
S.Eto'o tikisi tapti vienu geriausiai apmokamų pasaulio futbolinininku
S.Eto'o tikisi tapti vienu geriausiai apmokamų pasaulio futbolinininku / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Vos tik S.Eto'o sutartis ėmė artėti prie pabaigos, kamerūnietį apipynė gausybė gandų apie jo ateitį. Visas tuntas didelių ir mažų Europos klubų pareiškė, kad domisi 27 metų futbolininku iš Afrikos, tačiau ir „Barcelona“ klubas netyli.

Iš Barselonos komandos vadovų reakcijos galima suprasti, kad jie pasirengę paleisti S.Eto'o tik vienu atveju – jeigu į kamerūniečio vietą stos Davidas Villa arba Karimas Benzema. Kaip praneša goal.com, pats S.Eto'o nenorėtų krautis lagaminus, bet tikisi, kad katalonai pakels jo atlyginimą ir padarys jį vienu geriausiai apmokamų žaidėjų pasaulyje.

Dabartinė jo sutartis su „Barcelona“ baigiasi 2010 metų birželio 30 dieną. Jeigu komandos vadovai garantuotų jam didelį atlygį, jis mielai ir toliau kartu su Lioneliu Messi trauktų katalonų ekipos vežimą. Šiuo metu S.Eto'o – rezultatyviausias Ispanijos pirmenybių žaidėjas (21 įvartis).

Barselonos klubas niekuomet viešai neskelbė žaidėjų atlyginimo dydžio, tačiau portugalų internetinė svetainė futebolfinance.com paskaičiavo, kad S.Eto'o prašys maždaug 7,5 mln. eurų algos per sezoną. Tai šiek tiek mažiau nei gauna trečias geriausiai apmokamas žaidėjas pasaulyje L.Messi (8,4 mln. eurų) po Zlatano Ibrahimovičiaus ir Kaka.

Tuo tarpu Barsa daro viską, kad nutrauktų gandų srautą ir neblaškytų žaidėjo – dar prieš kito sezono pradžią veikiausiai pasiūlys jam sutartį, nuo kurios jis negalėtų atsisakyti. Tokiu būdu katalonai iš anksto išvengs konkurencijos su milžiniškais kitų klubų pasiūlymais.

VIDEO: Samuel Eto'o 2008/09

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius