Europos lygos finale susitiks „Sevilla“ ir „Benfica“

Penktadienio vakarą buvo sužaistos atsakomosios Europos lygos pusfinalio rungtynės. „Valencia“ 3:1 nugalėjo „Sevilla“ ekipą, tačiau pagal išvykoje įmuštų įvarčių taisyklę į finalą pateko „Sevilla“. Kitame pusfinalyje tarp „Juventus“ ir „Benfica“ komandų buvo užfiksuotos lygiosios 0:0, po kurių į finalą keliavo pirmąsias rungtynes laimėjusi „Benfica“.
Švenčianti „Benfica“
Švenčianti „Benfica“ / „Scanpix“ nuotr.

„Valencia“ – „Sevilla“ 3:1
(pirmųjų rungtynių rezultatas „Sevilla“ – „Valencia“ 2:0)
Bendras rezultatas 3:3

Rungtynės sėkmingiau prasidėjo namuose žaidusiai „Valencia“ ekipai. 14-ąją minutę komandą į priekį išvedė Sofiane Feghoulis. 26-ąją minutę šeimininkus pradžiugino „Sevilla“ futbolininko Beto klaida. Jis įsimušė į savus vartus ir padvigubino varžovų persvarą. 

70-ąją minutę trečiąjį įvartį į „Sevilla“ vartus mušė Jeremy Mathieu, tačiau rungtynių pabaigoje svečius į finalą ištraukė 90-ąją minutę pasižymėjęs Stéphane Mbia.

„Benfica“ – „Juventus“ 0:0
Bendras rezultatas 2:1

Nors įvarčių šiose rungtynėse įmušta nebuvo, kovos netrūko. Buvo parodytos net trys raudonos kortelės. „Benfica“ rungtynes baigė be dviejų futbolininkų. 67-ją minutę „Benfica“ neteko antrą geltoną kortelę gavusio Enzo Pérezo, o rungtynių pabaigoje iš aikštės buvo išsiųsti pasikarščiavę Mirko Vuciničius ir Lazaras Markovičius. Tačiau „Juventus“ nesugebėjo įmušti įvarčio ir į finalą antrus metus iš eilės keliauja Portugalijos ekipa.

Finalas vyks gegužės 14 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius