Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Everton“ ir „Arsenal“ rungtynėse krito 7 įvarčiai

Septyni įvarčiai „Goodison Park“ stadione krito sekmadienio popietę, tačiau vietos sirgalius pradžiugino tik du iš jų. Liverpulio „Everton“ namų rungtynes „Premier“ lygoje Londono „Arsenal“ ekipai pralaimėjo 2:5.
„Everton“ – „Arsenal“
„Everton“ – „Arsenal“ / „Scanpix“ nuotr.

Wayne'as Rooney pasižymėjo 12-ą minutę, ir tai buvo puiki pradžia „Everton“ sirgaliams.

Tai 12-asis W.Rooney įvartis į „Arsenal“ vartus „Premier“ lygoje. Daugiau į „kanonierių“ vartus nėra įmušęs joks kitas futbolininkas.

Vis dėlto žaidimo iniciatyva priklausė „Arsenal“ ekipai, kuri į W.Rooney akibrokštą atsakė keturiais tiksliais smūgiais.

Pasižymėjo Nacho Monrealis (40 min.), Mesutas Ozilas (53 min.), Alexandre'as Lacazette'as (74 min.), Aaronas Ramsey (90 min.).

Iš viso net trys įvarčiai krito per teisėjo pridėtą laiką.

Po A.Ramsey įvarčio N.Monrealis grubiai suklydo bandydamas perduoti kamuolį vartininkui Petrui Čechui, ir šią klaidą įvarčiu pavertė Baye Oumaras Niasse.

Tašką rungtynėse padėjo Alexis Sanchezas, pelnęs penktąjį „Arsenal“ įvartį.

„Arsenal“ užduotis antrajame kėlinyje palengvino „Everton“ žaidėjo Idrissos Gueye raudona kortelė (68 min.). Beje, tai ketvirtoji raudona kortelė per pastaruosius penkis „Everton“ ir „Arsenal“ tarpusavio mačus.

Jokios kitos komandos „Arsenal“ nėra įveikęs tiek kartų, kiek „Everton“. Tai jau 95-oji „Arsenal“ pergalė prieš šią Liverpulio komandą per visą istoriją.

Arsene'ui Wengerui laimėti „Premier“ lygos rungtynes per savo gimtadienį pavyko trečią kartą – anksčiau jis tai padarė 2005 ir 2006 metais.

„Arsenal“ su 16 taškų žengia koja kojon su „Chelsea“ ir šiuo metu yra 5-oje vietoje. „Everton“ su 8 taškais lieka 18-oje pozicijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius