Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Everton“ lyderis Marouane'as Fellaini galva trenkė varžovui į veidą

Visai neseniai geriausiu lapkričio mėnesio „Premier“ lygos futbolininku išrinktas Liverpulio „Everton“ saugas Marouane'as Fellaini pasižymėjo nesportišku elgesiu pastarosiose rungtynėse.
Rungtynių akimirka
Marouane Fellaini / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Sporto gurpė „Facebook“. Prisijunk ir tu, spausk LIKE

25-erių metų belgas šeštadienį lygiosiomis 1:1 pasibaigusiose „Premier“ lygos rungtynėse tarp „Everton“ ir „Stoke“ klubų galva trenkė pastarosios ekipos futbolininkui Ryanui Shawcrossui į veidą.

Toks „Everton“ lyderio elgesys neliko nepastebėtas TV kamerų, nors mačo arbitras M.Fellaini veiksmo nepamatė ir futbolininko nenubaudė.

Belgijos futbolininkas „The Toffees“ gretose šį sezoną jau pelnė 8 įvarčius ir yra vienas pagrindinių puikaus Liverpulio klubo žaidimo kalvių. „Everton“ po 17 rungtynių rikiuojasi ketvirtoje turnyro lentelės vietoje.

Manoma, kad klubo saugas turėtų susilaukti bausmės iš Anglijos futbolo asociacijos (FA), o žaidėjo elgesio neteisino ir ekipos treneris Davidas Moyesas.

„Net nemanau bandyti to pateisinti. Po mačo jam pasakiau, kad toks elgesys yra negražus ir aš to nepateisinu. Jis yra geras žaidėjas, labai svarbi komandos dalis, tačiau šiandien jis savo komandą nuvylė. Tikiuosi, kad jis bus nubaustas“, – po mačo kalbėjo D.Moyesas.

Pats futbolininkas atsiprašė dėl tokio savo elgesio ir jo taip pat visiškai neteisino.

„Atsiprašau savo varžovo, komandos draugų, trenerio ir visų mūsų aistruolių. Praradau kontrolę ir pasielgiau neprofesionaliai. Priešininkų baudos aikštelėje buvo daug kontaktinės kovos ir mane išmušė iš vėžių „Stoke“ žaidėjų veiksmai, kurių nematė teisėjas. Dėl to praradau kantrybę ir pasielgiau nepateisinamai ir neprofesionaliai“ , – „BBC Sport“ kalbėjo M.Fellaini.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius