-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

F.B.K. „Kaunas“ pradžiugino mažuosius futbolo gerbėjus

Saulėtą ketvirtadienio popietę laipiojimo salės „Miegantys drambliai“ sportinę vasaros stovyklą aplankė futbolo bendruomenės klubo (F.B.K.) „Kaunas“ atstovai – ekipos trenerio asistentas Gintautas Vaičiūnas ir komandos narys Marius Prieskenis.
F.B.K. „Kaunas“ bendrauja su vaikais
F.B.K. „Kaunas“ bendrauja su vaikais

Mokė vaikus futbolo gudrybių

Stovykla buvo surengta vaikams, kurie, pasak renginio organizatorių, dažniausiai nenustygsta vietoje, tačiau atvykus G.Vaičiūnui ir M.Prieskeniui, nurimo ir su dideliu susidomėjimu klausėsi geltonai-žalių atstovų bei stebėjo, ką jie daro su futbolo kamuoliu.

G.Vaičiūnas, pasakodamas apie galimas traumas, apšilimo pratimus bei žaidimo taisykles sudomino ne tik kamuolį varinėtis mėgstančius berniukus, tačiau ir ramiau laiką leidžiančias mergaites. Tuo tarpu M.Prieskenis vaikams pademonstravo, kaip taisyklingai varinėtis kamuolį, juo žongliruoti ir netgi jį mušinėti galva.

F.B.K. „Kaunas“ bendrauja su vaikais
F.B.K. „Kaunas“ bendrauja su vaikais

Mini rungtynėse vaikai žaidė drauge su futbolininkais

Susitikimą vainikavo trumpos futbolo rungtynės. Suburtos dvi komandos, vadovaujamos G.Vaičiūno ir M.Prieskenio, varžėsi tarpusavyje. Didžiausia atrakcija vaikams buvo pasivaržyti prieš tikrus žaidėjus, o kartkartėmis, pavykus pralaužti pastarųjų gynybą, vaikai pašėldavo iš džiaugsmo ir euforijos.

„Labai smagiai praleidome laiką su vaikais. Iš tiesų džiugu matyti, kuomet vaikai su entuziazmu vaiko futbolo kamuolį ir su tam tikru susižavėjimu žiūri į futbolininkus. Mūsų klubas visomis išgalėmis stengiasi skleisti meilę futbolui tiek tarp suaugusiųjų, tiek ir tarp pačių mažiausiųjų. Galbūt kažkas iš jų susidomės futbolu labiau ir pradės lankyti treniruotes, o gal kažkas tiesiog dažniau ateis į stadioną ir svarbiausia – pamils šią sporto šaką. Tai ir yra svarbiausia“, – kalbėjo G.Vaičiūnas.

Atminimui – kamuolys ir bilietai į varžybas

Atsisveikindami F.B.K. „Kauno“ atstovai vaikams įteikė ir dovanų – futbolo kamuolį, kuriuo ilgai negalėjo pasidalinti mažieji stovyklautojai, ir daugybę kvietimų į netrukus Kaune, Alytuje ir Marijampolėje įvyksiančias Europos futbolo U-19 čempionato varžybas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius