-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Falcao: manau, kad Anglijoje pritapčiau ir muščiau įvarčius

„Manchester City“ strategas Roberto Mancini atidžiai stebi 26-erių metų Madrido „Atletico“ puolėją Radamelį Falcao, kuris gali Anglijos čempionų gretose pakeisti Mario Balotellį.
Falcao pelnė du įvarčius
Ramadelis Falcao / „Scanpix“ nuotr.

Nors Italijos rinktinės puolėjo talentas nekelia abejonių, jo elgesys aikštėje ir už jos ribų netrukus gali perpildyti R. Mancini kantrybės taurę.

Situacija nesikeičia ir šį sezoną – savaitgalio mačą su „Sunderland“ startinėje sudėtyje pradėjęs M. Balotelli antrajame kėlinyje buvo pakeistas ir iškart nuskubėjo į persirengimo kambarį. Nestebėdamas komandos draugų žaidimo jis netrukus sėdo į lėktuvą ir išskrido į Milaną, kur vyko vietos klubų derbis – „Inter“ prieš AC „Milan“.

Kalbama, jog artimiausioje ateityje M. Balotelli vietą Mančesteryje gali užimti R. Falcao, kuris praėjusį sezoną „Atletico“ komandai įmušė net 36 įvarčius. Visgi problemų sukeltų jo kaina, kuri rinkoje gali siekti beveik 60 milijonų eurų.

Be to, Ispanijos klubo prezidentas Enrique Cerezo parduoti kolumbiečio neskubėtų: „Žinome, kad R. Mancini atvyko stebėti mūsų rungtynių ir tuo pačiu R. Falcao, tačiau esame ramūs. Gal jis tik dairosi namų Malagoje“.

Pats R. Falcao norėtų išmėginti jėgas Anglijoje: „Galbūt vieną dieną žaisiu ten. Anksčiau per televiziją stebėjau „Premier“ lygą, tokius futbolininkus kaip Roy'us Keane'as, Ericas Cantona, Gianfranco Zola ir kitus. Manau, kad pritapčiau ir muščiau įvarčius“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius