Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fantastiškai sezoną pradėjusiam Lioneliui Messi – žiniasklaidos liaupsės

Tris įvarčius mače su Madrido „Atletico“ pelnęs Lionelis Messi nepaliko abejingų. Puikias rungtynes sužaidęs argentinietis sekmadienį sulaukė ne tik Ispanijos, bet ir kitų šalių žiniasklaidos pagyrimų.
Lionelis Messi
Lionelis Messi / „Scanpix“ nuotr.

„Messi! Messi! Messi!“ – tokiu šūkiu savo viršelį papuošė Katalonijoje leidžiamas dienraštis „Sport“. Šio leidinio žurnalistai, po mačo tradiciškai rašydami pažymius „Barcelona“ futbolininkams, argentiniečio žaidimą įvertino devynetu ir apibūdino labiau kosmonautams žinomu žodžiu „Estratosferico“.

„Nėra to, kuris galėtų sustabdyti L.Messi“, – geriausiam planetos žaidėjui nusilenkė amžiniems „Barcos“ varžovams nuolat palanki „Marca“.

„Tiek daug L.Messi ir tiek mažai „Atletico“, – konstatavo Madrido dienraštis AS.

Trys „Barcelona“ puolėjo įvarčiai paskatino „La Vanguardia“ žurnalistus paklausti: „Ko dar galima prašyti?“.

„Manita – atsakymas Madridui“, – įsitikinęs „El Periodico“.

Italijos dienraštis „La Gazzetta dello Sport“ apsiribojo šabloniška antrašte „Barca show“, o štai Argentinoje leidžiamas „Ole!“ straipsnį apie „Barcelona“ mačą su „Atletico“ papuošė užrašu „Visas matracas įvarčių“ („Colchón de goles“).

Į klausimą, kas sustabdys Josepo Guardiolos komandą, kol kas geriausiai atsako Ispanijos čempionato statistika: per trejas rungtynes „Camp Nou“ sezone „Primera“ čempionai į varžovų vartus pasiuntė 18 įvarčių, o patys praleido... 0.

„Barcelona“ kamuolio burtininkas L.Messi nebe pirmą sezoną atrodo taip, tarsi būtų iš kitos planetos. Dabar mažasis argentinietis visiškai rimtai nusitaikė į visų laikų Katalonijos klubo rezultatyvumo rekordą. Jis priklauso Cesarui Rodriguezui, pelniusiam 235 įvarčius.

L.Messi sąskaitoje jau dabar yra 192 tikslūs smūgiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius