Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fantastiškas spektaklis Anglijoje: „Liverpool“ vėl neįveikė „Man Utd“

Ypač dramatiškai sekmadienio vakarą susiklostė Anglijos „Premier“ lygos sunkiasvorių akistata, kurioje „Manchester United“ 2:2 savo aikštėje sustabdė dėl čempionų titulo kovojantį „Liverpool“.
Luisas Diazas
Luisas Diazas / „Scanpix“ nuotr.

23-ąją minutę po kampinio prie šeimininkų vartų Darwinas Nunezas laimėjo oro dvikovą ir kamuolį perdavė Luisui Diazui, kuris smūgiavo neatremiamai.

Pirmajame kėlinyje Liverpulio komanda ryškiai dominavo ir praktiškai viena kūrė progas prie varžovų vartų, tačiau vaizdas iš esmės pasikeitė po pertraukos.

50-ąją minutę šiurkščią klaidą perduodamas kamuolį padarė 21-erių „Liverpool“ gynėjas Jarellas Quansah.

Kamuolį perėmęs Bruno Fernandesas žaibiškai tuo pasinaudojo ir tolimu smūgiu rezultatą išlygino.

Bet ir tai nebuvo viskas. 67-ąją minutę jaunasis „Man Utd“ talentas Kobbie Mainoo fantastišku apsukamu smūgiu dar kartą pasiuntė kamuolį į svečių vartus ir pakėlė visą „Old Trafford“ į euforiją.

Visgi tai nebuvo pabaiga. 82-ąją minutę jau Aaronas Wan-Bissaka savo baudos aikštelėje kvailai pargriovė Harvey Elliottą ir Mohamedas Salahas baudiniu rezultatą išlygino.

Įdomu tai, kad Jurgenas Kloppas dar taip ir nėra nė sykio „Old Trafford' stadione įveikęs „Man Utd“ dabartinio stratego Eriko ten Hago.

Šios lygiosios neleido Liverpuliui pakilti į pirmą poziciją. Likus septyniems turams kova dėl aukso ypač arši – Londono „Arsenal“ ir „Liverpool“ turi po 71 tašką, titulą ginantis „Manchester City“ – 70.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius