Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Fenerbahce“ saugas Raulis Meirelesas išvengė 11-os rungtynių diskvalifikacijos už spjūvį teisėjui

Stambulo „Fenerbahce“ futbolo klubas sėkmingai apskundė saugo Raulio Meireleso 11-os rungtynių diskvalifikaciją, kuri sumažinta iki 4-ių mačų.
Raulis Meirelesas
Raulis Meirelesas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Turkijos futbolo federacija (TFF) griežtą bausmę R.Meirelesui skyrė už derbyje su „Galatasaray“ įvykusį incidentą. Teisėjo sprendimu nepatenkintas futbolininkas įtariamas spjovęs teisėjui į veidą, tačiau peržiūrėjus vaizdo medžiagą atrodo, kad saugas tiesiog per daug įnirtingai diskutavo. 

29-erių portugalas teigė, kad spjauti į teisėją jam buvo „fiziškai neįmanoma“. Arbitras Halis Ozkahya ir „Fenerbahce“ saugas diskutavo vienas prie kito priėję labai arti, tad ne vienam pasirodė, kad R.Meirelesas spjovė teisėjui į veidą.

Gruodžio 16-ą dieną vykusiose rungtynėse „Galatasaray“ iškovojo pergalę 2:0, o R.Meirelesas užsidirbo dvi geltonas korteles ir buvo išvarytas iš aikštės.

R.Meirelesas jau praleido vieną mačą Turkijos lygoje, o į aikštę galės sugrįžti tik vasario 10-ą dieną, kuomet „Fenerbahce“ žais su „Ozkahya“ klubu.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius