-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Fergusonas: „Rooney nori palikti „Manchester United“

„Manchester United“ strategas seras Alexas Fergusonas pripažino, kad Wayne'as Rooney nori palikti komandą.
W.Rooney per 24 šiame sezone „Premier“ lygoje sužaistas rungtynes jau pelnė 21 įvartį
W.Rooney vertė futbolininkų rinkoje gali siekti net iki 75 mln. svarų sterlingų. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Patyręs specialistas tvirtino, kad tokia žinia jį šokiravo ir nuvylė, tačiau neigė susipykęs su puolėju. Be to, anot trenerio, dar yra laiko persigalvoti.

„Visi esame suglumę, nes nesuprantame, kodėl Wayne'as nori išvykti, – sakė škotas. – Rugpjūčio viduryje man paskambino valdybos pirmininkas Davidas Gillas ir pasakė, kad W.Rooney nepasirašys naujos sutarties. Buvau apstulbęs. Juk prieš keletą mėnesių jis sakė, kad rungtyniauja geriausiame klube pasaulyje. Susitikau su futbolininku, tačiau jis pakartojo tai, ką sakė agentas: jis nori žaisti kitur.“
 

Šį sezoną W.Rooney kamuoja didžiulės problemos – į viešumą rudens pradžioje iškilęs sekso su prostitute skandalas akivaizdžiai sutrikdė puikiai praėjusiais metais rungtyniavusį, tačiau tik kartą šį sezoną pasižymėjusį puolėją.

Negana to, prieš keletą dienų anglas susivaidijo su A.Fergusonu, kuris teigė, kad futbolininkas buvo priverstas praleisti porą mačų dėl kulkšnies traumos. Pats W.Rooney žurnalistams tvirtino buvęs visiškai sveikas.

Anglijos rinktinės žvaigždės sutartis su „Manchester United“ baigs galioti 2012 metų vasarą. Juo aktyviai domisi Madrido „Real“, minimas ir „Manchester City“ klubas. Kai kurių šaltinių teigimu, W.Rooney kaina žaidėjų rinkoje gali siekti net 75 mln. svarų sterlingų.

Į „Manchester United“ puolėjas ir Liverpulio „Everton“ atvyko 2004 metais. Už tuomet 18-metį talentą A.Fergusonas nepagailėjo 27 mln. svarų sterlingų. Tai iki šiol yra rekordinė išpirka, sumokėta už jaunesnį nei 20 metų futbolininką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius