Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fernando Torreso pristatymas Madride pritraukė 40 tūkst. gerbėjų minią

Sekmadienį Fernando Torresas oficialiai buvo pristatytas tiek spaudai, tiek Madrido „Atletico“ aistruoliams. Anglijoje ir Italijoje savo talentą iššvaistęs F.Torresas, atrodo, kad sulauks paramos Madride. Į jo pristatymą „Vicente Calderon“ stadione atvyko net 40 tūkstančių žiūrovų.
Fernando Torres
Fernando Torres / „Scanpix“/AP nuotr.

Ispanijos čempionai dar prieš Naujuosius metus pasiekė susitarimą su „Milan“ dėl 30-mečio futbolininko nuomos.

Puolėjui „Atletico“ yra pirmasis profesionalus klubas, kuriame jis sužaidė 244 rungtynes ir įmušėė 91 įvartį. F.Torresas jau šeštadienį tribūnose stebėjo pirmąsias „Rojiblancos“ rungtynės „Primera“ čempionate,

Manoma, kad „Atletico“ gretose ispanas debiutuos trečiadienį, kuomet įvyks Karaliaus taurės aštuntfinalio rungtynės su Madrido „Real“.

VIDEO: Fernando Torreso pristatymas Madride

F.Torresas „Atletico“ klube žaidė 2001-2007 m. ir po to persikėlė į „Liverpool“. Pastarajame klube puolėjas pasiekė individualiai puikius rezultatus – dukart buvo įtrauktas į „Premier“ lygos metų futbolininkų vienuoliktuką, o 2008 m. užėmė trečiąją vietą geriausio pasaulio futbolininko rinkimuose.

2011 m. Londono „Chelsea“ už žaidėją paklojo apie 50 mln. eurų, tačiau Anglijos sostinėje ispanas taip ir nesužibėjo. Per keturis sezonus „Premier“ lygoje jis įmušė vos 20 įvarčių („Liverpool“ klube per tiek pat laiko – 65) ir šį sezoną buvo išnuomotas, o vėliau ir atiduotas „Milan“ klubui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius