Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„FIFA 21“ kūrėjai paskelbė žaidėjų reitingus: geriausias – L.Messi, kai kurie supyko

Kompiuterinių žaidimų kūrėjas „EA Sports“ futbolo gerbėjams jau paruošė „FIFA 21“ žaidimą, o dabar atskleisti ir futbolininkų reitingai naujausiame žaidime.
Lionelis Messi
Lionelis Messi / „Scanpix“ nuotr.

Geriausiu futbolininku „FIFA 21“ kūrėjai išrinko „Barcelona“ likusį Lionelį Messi – jam priskirtas 93 reitingas iš maksimalaus 100.

Antras – argentiniečio amžinas priešas Cristiano Ronaldo, kuris įvertintas 92 balais.

Įdomu tai, kad portugalas „FIFA 21“ žaidime atstovauja ne Turino „Juventus“, o „Piemonte Calcio“ klubą, nes „senosios senjoros“ vardo teises yra nusipirkę kiti žaidimų kūrėjai „Pro Evolution Soccer“.

Už L.Messi ir C.Ronaldo „FIFA 21“ žaidime pagal reitingą išsirikiavo 91 balo įvertinimą gavę Robertas Lewandowskis, Kevinas De Bruyne, Neymaras ir Janas Oblakas.

Nors šie reitingai skirti tik žaidimui, ne visiems futbolininkams patiko tai, ką išvydo prie savo pavardžių kompiuterio ekrane.

Štai Milano „Inter“ puolėjas Romelu Lukaku gavo 85 reitingo įvertinimą ir išsiliejo tviteryje bei instagrame.

„Pripažinkime – FIFA tiesiog suvelia reitingus tam, kad žaidėjai skųstusi ir suteiktų jiems reklamos. 81 greičio reitingas – ar jie matė mano antrą įvartį prieš Donecko „Šachtar“? Kas jiems negerai?“ – rašo belgas.

Nusivylė ir „Manchester City“ gynėjas Aymericas Laporte, kai pamatė, kad jo greičio reitingas siekia vos 63.

Įdomu tai, kad labiausiai „patobulėjusiu“ žaidėju tapo Dortmundo „Borussia“ atakų lyderis Erlingas Brautas Haalandas. Jaunasis norvegas pernai sulaukė tik 73 reitingo, o šiemet jis išaugo jau iki 84 ir patenka tarp 100 geriausių žaidimo futbolininkų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius