Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 09 /18:41

Finita la commedia? LFF trečiadienį šaukia neplanuotą spaudos konferenciją

Lietuvos futbolo federacija (LFF) antradienio vakarą išplatino pranešimą, kuriame teigiama, kad birželio 10 d. 13 val. LFF stadione bus surengta neplanuota spaudos konferencija.
Igoris Pankratjevas
Igoris Pankratjevas / LFF nuotr.

Kas bus joje aptariama, neskelbiama, tačiau pažymima, kad planuoto vakarinio (18:30 val.) susitikimo su žiniasklaida prieš rinktinės treniruotę jau nebus.

Gali būti, kad šioje konferencijoje bus pranešta apie rinktinės trenerio Igorio Pankratjevo atsistatydinimą.

Po šeštų iš eilės „sausų“ rungtynių ir gėdingo pralaimėjimo Maltos futbolininkams treneris žiniasklaidai nepateikė jokio komentaro nei apie šias rungtynes, nei apie savo ateities planus. Tylos siena atsitvėrė ir LFF atstovai.

Lietuvos rinktinė surengė treniruočių stovyklą ir sužaidė dvejas draugiškas rungtynes su Vengrija ir Malta rengdamasi birželio 14 d. Vilniuje vyksiančioms rungtynėms su Šveicarija, kuriems išvykoje pralaimėjo 0:4. Repeticijos nuvylė: vengrai lietuvius sutriuškino 4:0, o Malta laimėjo 2:0.

Papildyta. Viena lietuviška lažybų bendrovė antradienį leido lažintis, ar I.Pankratjevas išsaugos postą iki liepos 1 d. Tos pačios dienos vakare šis statymas iš pasiūlos jau buvo išimtas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius