-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„France Football“ redaktorius atskleidė, už ką balsavo „Ballon d‘Or“ rinkimuose

„France Football“ redaktorius Pascalis Ferre paskelbė, už ką balsavo didžiulio atgarsio šiemet sulaukusiuose „Ballon d‘Or“ apdovanojimuose.
„Ballon d’Or“ apdovanojimas
„Ballon d’Or“ apdovanojimas / „Scanpix“ nuotr.

Po to, kai prestižinis trofėjus buvo septintą kartą atiduotas Lioneliui Messi, futbolo pasaulyje kilo nemenkas pasipiktinimas.

Komentuodamas šiemetinius rezultatus P.Ferre prisipažino, kad savo pirmąją vietą skyrė antrąją poziciją užėmusiam lenkui Robertui Lewandowskiui.

„Šie rinkimai tikrai yra demokratiški. Turime 170 komisijos narių ir jie nusprendė, kad Messi šiemet – geriausias. Aš pats pirmą poziciją skyriau Lewandowskiui. Nepaisant to, manau, kad ir Messi šiemet šio laimėjimo yra vertas“, – komentavo P.Ferre.

New York Times/„France Football“ redaktorius Pasqualis Ferre
New York Times/„France Football“ redaktorius Pasqualis Ferre

Jis taip pat užsiminė apie tai, kad yra tikimybė, jog Lewa sulauks šio apdovanojimo už 2020-uosius metus, nors oficialiai rinkimai pernai nebuvo organizuojami.

Apie tai, jog lenkas yra vertas šio apdovanojimo, per šiemetinę apdovanojimų konferenciją užsiminė ir laureatas L.Messi.

„Jo žodžiai buvo tikrai gražūs. Nemanau, kad sprendimas bus lengvas, bet mes apsvarstysime tokią galimybę. Kita vertus, negalime garantuoti, kad Lewandowskis pernai būtų laimėjęs, nes balsavimas nevyko. Visgi sąžiningai kalbant, jo šansai buvo didžiuliai“, – pripažino P.Ferre.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius