Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Franckas Ribery ir Karimas Benzema išteisinti dėl santykių su nepilnamete prostitute

Prancūzijos nacionalinės futbolo rinktinės žaidėjai Franckas Ribery ir Karimas Benzema išteisinti dėl kaltinimų naudojusis nepilnametės prostitutės Zahia Dehar paslaugomis 2009 metais.
Karimas Benzema, Zahia Dehar ir Franckas Ribery
Karimas Benzema, Zahia Dehar ir Franckas Ribery / AFP/„Scanpix“ nuotr.

F.Ribery buvo kaltinamas, jog žinojo, kad Z.Dehar yra nepilnametė, kai 2009 metais ją atsiskraidino į Miuncheną. Tuo metu merginai buvo 16 metų, tačiau prancūzas kaltinimus neigė, nors apie naudojimąsi prostitutės paslaugomis pripažino.

Taip pat seksu su nepilnamete Paryžiaus viešbutyje, anot prokurorų, užsiiminėjo ir K.Benzema, tačiau futbolininkas visada neigė bet kokius santykius su šia mergina.

Kai skandalas 2010 m. išplaukė į viešumą, tarp įtariamųjų buvo ir kiti prancūzų rinktinės žaidėjai – Hatemas Ben Arfa ir Sidney Govou. Jiems kaltinimai po apklausų nebuvo pateikti.

Maksimali bausmė, kuri grėsė abiem futbolininkams – treji metai nelaisvės. F.Ribery advokatas Carlo Alberto Brusa žurnalistams jau anksčiau buvo teigęs, kad jie yra šimtu procentu įsitikinę nekaltumu.

Prancūzijoje prostitucija yra legali, o seksu legaliai su paaugliu galima užsiiminėti, kai šiam yra 15 metų, tačiau nepilnamečių prostitucija yra draudžiama.

Įdomu, kad 21-erių Z.Dehar po to, kai šis skandalas iškilo į viešumą, tapo įžymybe ir netgi madų modeliu. Kartu su gerai žinomu dizaineriu Karlu Lagerfeldu ji sukūrė savo vardo apatinių drabužių moterims kolekciją bei parfumerijos liniją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius