Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Futbolininkas gavo traumą per 5 sekundes – vos išbėgęs į aikštę

Gan netikėta situacija įvyko Čilės futbolo čempionate, kur vieno mačo metu futbolininkas Marco Mendelis gavo traumą vos tik išbėgęs į aikštę – po 5 sekundžių žaidėjas pajuto skausmą ir buvo priverstas palikti veją net neprisilietęs prie kamuolio.
Marco Mendelis traumą gavo per 5 sekundes – vos išbėgęs į aikštę
Marco Mendelis traumą gavo per 5 sekundes – vos išbėgęs į aikštę / youtube.com

Prisijunkite prie daugiau kaip 11 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

Per Čilės futbolo „Premier“ pirmenybių rungtynes tarp „Santiago Wanderers“ ir „Universidad de Concepcion“ įvyko tikrai neįprasta situacija – „Wanderers“ klubas 55-ąją mačo minutę nutarė pakeisti žaidėjus ir vietoj Paolo Tambirrini aikštėje pasirodė M.Mendelis. 

Įbėgdamas į aikštę futbolininkas pasijuto blogai ir, šiek tiek pastovėjęs, krito ant žemės bei paprašė medikų pagalbos. Netrukus medikų brigada futbolininką išnešė neštuvais. Tikinama, kad M.Mendelis įbėgdamas į aikštę pasitempė Achilo sausgyslę ir dėl šios priežasties negalėjo toliau tęsti rungtynių. Mačas baigėsi be įvarčių 0:0.

VIDEO: Netikėta futbolininko trauma

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius