Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Futbolininko Bruno Costa smūgis – sezono įvartis į savo vartus?

Futbole nėra renkami gražiausi įvarčiai į savo vartus, tačiau jeigu būtų, Bruno Costa neabejotinai taptų vienu iš pagrindinių šio sezono favoritų.
Bruno Costa šiuo smūgiu pasiuntė kamuolį į savo vartus
Bruno Costa šiuo smūgiu pasiuntė kamuolį į savo vartus / Kadras iš video
Temos: 1 Įvartis

Brazilijos futbolo klubo „Atletico Paranaense“ gynėjas B.Costa apmaudžiai suklydo bandydamas grąžinti kamuolį vartininkui. Varžovo spaudžiamas brazilas, apsisuko ir nestipriu, bet tiksliu smūgiu pasiuntė kamuolį į savo vartus.

Keisčiausia, jog B.Costa buvo pakėlęs galvą ir matė, jog vartininkas yra palikęs vartus, tačiau perdavimas gynėjui nepavyko. Jei kamuolys būtų skriejęs šiek tiek dešiniau, jį būtų sustabdęs vartininkas, o jei kairiau – kitas „Atletico Paranaense“ gynėjas, tačiau, B.Costos nelaimei, kamuolys prariedėjo tiesiai tarp dviejų komandos draugų.

Laimei, B.Costos klaidą ištaisė komandos draugai. „Atletico Paranaense“ futbolininkai pelnė du atsakomuosius įvarčius ir šventė pergalę prieš „Paranavai“ klubą rezultatu 2:1.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius