-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Futbolo klubas „Klaipėdos granitas“ stiprina pajėgas

Šiemet Lietuvos futbolo A lygos čempionate debiutuosiantį „Klaipėdos granitą“ sustiprino keturi Klaipėdos krašto žaidėjai: Paulius Pocius, Rokas Urbelis, Rokas Borusas ir Tomas Tamošauskas.
„Klaipėdos granitas“ šį sezoną žais Lietuvos futbolo A lygoje.
„Klaipėdos granitas“ šį sezoną žais Lietuvos futbolo A lygoje. / "Klaipėdos granito" nuotr.

P. Pocius ir R. Urbelis pernai rungtyniavo „Šiaulių“ ekipoje, R. Borusas – Gargždų „Bangoje“, T. Tamošauskas – Liepajos „Metalurgs“ komandoje.

„Džiugu, kad prisijungė būrys klaipėdiečių. Taip pat su ekipa treniruojasi Lietuvos rinktinės žaidėjas Dominykas Galkevičius, porą gruzinų, dar lakiame atvykstančių žaidėjų iš Ukrainos ir Rusijos. Ateinantį sekmadienį žaisime paskutines prieš čempionato pradžią draugiškas rungtynes su FC “Liepaja-2„ ekipa ir paaiškės, kurie dar žaidėjai atitinka mūsų žaidimo stilių ir oficialiai įsilies į ekipos gretas“, – pabrėžė „Klaipėdos granito“ vyr. treneris Robertas Poškus.

Jis, kaip ir pernai, ne tik vadovaus ekipai, bet ir pats išbėgs į aikštę.

„Šiemet į trenerių štabą prisiviliojome buvusį ilgametį Lietuvos rinktinės žaidėją Tomą Ražanauską. Jis pernai patirties sėmėsi iš vieno tituluočiausių Lietuvos futbolo specialistų – Virginijaus Lubšio. Tomas buvo jo asistentas Rygos „Daugavos“ ekipoje. Gerai, kad  Tomas prisijungė prie „Klaipėdos granito“, galėsiu drąsiai išbėgti į aikštę, kadangi žinau, kad jis galės pavadovauti ekipai“, – aiškino R. Poškus.

Iš pernykštės „Klaipėdos granito“ ekipos, kuri tapo I lygos čempione, be R. Poškaus, dar liko keturi žaidėjai: Aivaras Lukošius, Tadas Norbutas, Dmitrijus Šiškinas ir Artūras Kurbangalijevas.

„Klaipėdos granitas“ jau pradėjo metinių abonementų prekybą. Šios komandos atstovai siūlo itin viliojantį abonementų paketą vos už 99 Lt (su visais mokesčiais) visam sezonui.

Į tai įskaičiuota ne tik maždaug 20 namų (Klaipėdos centrinio stadiono dirbtinės dangos aikštėje) rungtynių Lietuvos futbolo A lygos čempionate ir Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurės turnyre, bet ir įvairių „Klaipėdos granito“ partnerių dovanų, pramogų kuponų net už 300 Lt.    

„Visi be išimties žmonės, įsigiję „Klaipėdos granito“ abonementus, gaus dovanų kuponų nemokamai sportuoti sporto klubuose, pasimėgauti dažasvydžiu, kartingais, laipyniu parku, pakvietimų į naktinius klubus ir panašiai. Futbolo sirgaliai, abonementui skyrę vos 99 litus, galės mėgautis futbolu ir gaus paslaugų, kurių reali vertė – 500 litų“, – viliojantį pasiūlymą pristatė „Klaipėdos granito“ klubo atstovai.

Anot jų, tokios išskirtinės sąlygos sudarytos dėl to, jog kuo daugiau klaipėdiečių galėtų įsilieti į futbolo verpetą.

„Futbolininkams svarbus savų žiūrovų palaikymas. Juk sakoma, kad sirgaliai – tarsi papildomas žaidėjas aikštėje. Tikime, kad klubo rungtynės taps puikia pramoga futbolą mėgstantiems žiūrovams“, – teigė „Klaipėdos granito“ klubo vadovybė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius