Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Futbolo pasaulis nesutaria dėl Jose Mourinho: atleisti negalima pasilikti

Šeši pralaimėjimai ir vos 11 taškų per pirmas 11 rungtynių 2015-16 m. „Premier“ lygos starte. Tai blogiausias Jose Mourinho startas per visą 13 metų trunkančią trenerio karjerą. Anglijos žiniasklaida aktyviai diskutuoja, ar portugalas turi likti „Chelsea“ treneriu, pilasi gandai apie žaidėjų nepasitikėjimą, nenorą treniruotis ir net maištą.
Jose Mourinho
Jose Mourinho / „Scanpix“ nuotr.

„Chelsea“ legenda Frankas Lampardas interviu „Monday Night Football“ teigė, kad Londono klubas turėtų leisti J.Mourinho vadovauti komandai ir toliau.

Po savaitgalį patirto pralaimėjimo 1:3 prieš „Liverpool“ žiniasklaidoje pasirodė pranešimų, kad žaidėjai nebetiki savo treneriu, nustojo stengtis dėl J.Mourinho ir dėl klubo. F.Lampardas tokios situacijos neįsivaizduoja.

„Man tai skamba kaip visiška nesąmonė. Aš tuo netikiu, aukščiausio lygio futbole to tiesiog negali būti. Būdamas žaidėju visų pirma esi atsakingas už save, tad nesistengdamas tik pats atrodytum kvailai ir tiek“, – gandus apie „Chelsea“ futbolininkų maištą komentavo F.Lampardas.

Vis dėlto, „Sky Sports“ teigimu, 10 iš 11-os praėjusio sezono startinės sudėties „Chelsea“ žaidėjų šiemet statistiškai (pagal „Whoscored“ reitingą) rungtyniauja ženkliai blogiau. Ir tai nėra vien Diego Costa, kurio puolimo arsenalas net plika akimi atrodo prasčiau. Tai nėra ir viena Branislavas Ivanovičius, kuris per vasarą iš vieno geriausių krašto gynėjų lygoje tapo kone pajuokos objektu.

Prasčiau žadžia visi – pradedant Edenu Hazardu ir Oscaru, baigiant Cescu Fabregasu ir Nemanja Matičiumi.

Beje, kai kuriuose ganduose būtent C.Fabregasas įvardijamas kaip pagrindinis sukilimo „Chelsea“ ekipoje kurstytojas.

Trečiadienį „Chelsea“ laukia čempionų lygos rungtynėse Kijeve su vietos „Dinamo“, o šeštadienį mačas „Premier“ lygoje su „Stoke“. Didžiosios Britanijos spauda kone susitarusi teigia, kad šie du susitikimai lems J.Mourinho ateitį.

Įdomiausia, kad mače su „Stoke“ ekipa J.Mourinho net negalės būti stadione, mat jam skirta diskvalifikacija. Ją treneris užsidirbo pralaimėtose rungtynėse su „West Ham United“, kai buvo išvytas per didžiąją pertrauką.

Gandai Anglijos žiniasklaidoje į J.Mourinho vietą jau perša tokius trenerius kaip Fabio Capello ar iš „Real“ vasarą išėjusį Carlo Ancelotti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius