Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 01 /01:07

Sausio futbolininkų perėjimų langas užsidarė: paskutiniai įvykdyti sandėriai

Vasario pirmąją dieną Europoje užsidaro kasmetinis sausio futbolininkų perėjimo langas – laikotarpis, kuomet sportininkai gali keisti komandas.
Davidas Beckhamas
Davidas Beckhamas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

15min.lt jums praneša vėliausius ir įdomiausius futbolininkų perėjimus:

Papildyta (01:00):

Londono „Arsenal“ paskutinėmis minutėmis iš „Malaga“ klubo už 8,5 mln. eurų įsigijo 26 metų gynėją Nacho Monrealį.

„Tottenahm Hotspur“ klubas Androsą Townsendą ir Jermaine'ą Jenasą nuomos pagrindais išsiuntė į „Queens Park Rangers“ ekipą.

Nors iki pat paskutinių minučių kalbėta, kad „Spurs“ siekia įsigyti „Internacional“ puolėją Leandro Damiao, tačiau sandėris neįvyko.

Liverpulio „Everton“ klubas iš antrojo diviziono ekipos „Barnsley“ įsigijo 18-metį gynėją Johną Stonesą.

„Newcastle United“ patvirtino, kad nutraukė sutartį su 26 metų puolėju Xisco, į klubą 2008 m. atvykusiu už 6 mln. eurų mokestį, tačiau taip ir neįsitvirtinusiu pagrindinėje „šarkų“ ekipoje (sužaidė 11 mačų).

„Stoke City“ laimėjo kovą dėl antrosios lygos klubo „Birmingham“ vartininko Jacko Butlando, kurį medžiojo ir „Chelsea“. Jaunasis vartų sargas sezoną nuomos pagrindais tęs buvusiame klube. Klubas taip pat iš JAV rungtyniaujančio „FC Dallas“ už 3 mln. eurų įsigijo 22 metų saugą Breką Shea.

----------------------------------------------------------------

„Paris Saint-Germain“ klubas įsigijo laisvąjį agentą Davidą Beckhamą, o „Fiorentina“ ekipai paskolino 28 metų saugą Mohamedą Sissoko.

„Milan“ ekipa paklojo 3,5 mln. eurų už „Brescia“ klubui priklausiusį 21 metų lenką puolėją Bartoszą Salamoną. „Milan“ taip pat į „Chievo“ už neskelbiamą sumą išsiuntė 23-iejų puolėją Alberto Paloschi, o Londono „Fulham“ išnuomojo 26-erių saugą Urby Emanuelsoną.

„Napoli“ ekipa išsinuomojo „Porto“ priklausantį 27-erių centro gynėją Rolando.

Milano „Inter“ už 18 metų Zagrebo „Dinamo“ sauga Mateo Kovačičių paklojo 11 mln. eurų, už 25-erių saugą Zdravko Kuzmanovičių „Stuttgart“ ekipai sumokėjo 1,2 mln. eurų, už „Atalanta“ 23 metų saugą Ezequielį Schelotto paklojo 5,3 mln. eurų bei už 250 tūkst. eurų įsigijo „Lazio“ vartininką Juaną Pablo Carrizo.

„Nerrazuri“ taip pat už 1,8 mln. eurų pardavė 19 metų puolėją Marko Livaja Bergamo „Atalanta“ klubui ir „Parma“ ekipai išnuomojo 25 metų saugą McDonaldą Mariga.

Machačkalos „Anži“ centro gynėjas 28 metų Christopheris Samba už 15 mln. eurų persikėlė į Anglijos „Premier“ lygos autsaiderę „Queens Parks Rangers“.

„Barcelona“ klubas iki sezono pabaigos Amsterdamo „Ajax“ ekipai paskolino 21-erių metų puolėją Isaacą Cuencą, „Zaragoza“ ekipai išnuomojo „Barcelona B“ komandos 22 metų puolėją Rodri.

Taip pat paskelbta, kad po sunkios kelio traumos sveikstantis 20-metis centro gynėjas Marcas Muniesa iki sezono pabaigos rungtyniaus ne pagrindinėje „Barcos“ sudėtyje, o „Barcelona B“ komandoje.

„Valencia“ klubas Argentinos ekipai „Velez“ iki sezono pabaigos išnuomojo 26 metų saugą Fernando Gago.

Turino „Juventus“ Stambulo „Fenerbahce“ ekipai išnuomojo 27 metų gynėją Reto Zieglerį.

„Swansea“ 27 metų puolėjas Danny Grahamas tapo „Sunderland“ klubo nariu, už jį sumokėta 5,8 mln. eurų.

„Liverpool“ komanda iki sezono pabaigos „Huesca“ ekipai paskolino 22-ejų metų puolėją Dani Pacheco, o į tėvynę Brazilija nemokamai išsiuntė vartininką Doni. Jis žais „Botafogo“ klube.

Dniepropetrovsko „Dnipro“ iš Brazilijos klubo „Vasco da Gama“ už 2,5 mln. eurų įsigijo 22 metų centro gynėja Douglasą.

„Rennes“ klubas rado kuo pakeisti neseniai išvykusį saugą Yanną M'Villą. Prancūzai iš Anglijos „West Ham United“ ekipos išsinuomojo prancūzą Alou Diarra.

 

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius