Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Futbolo sirgaliai palaikyti Lietuvos rinktinės Ispanijoje vyksta net iš Airijos ir Didžiosios Britanijos

Po sėkmingo starto 2012 metų Europos futbolo čempionato atrankoje Lietuvos futbolo rinktinės spalio 8 d. laukia dvikova su Pasaulio ir Europos čempionais ispanais. Didžiulį susidomėjimą keliančiame mače palaikyti savo komandos į Salamankos „Helmantico“ važiuoja ne tik futbolo sirgaliai iš Vilniaus, Panevėžio, Garliavos, Kauno, bet ir iš įvairių Airijos bei Didžiosios Britanijos vietų. Laukiamas nemažas susidomėjimas ir iš vietos lietuvių, skelbia LFF.lt.
Lietuvos rinktinės sirgaliams „Helmantico“ stadione Ispanijoje skirta 900 vietų
Lietuvos rinktinės sirgaliams „Helmantico“ stadione Ispanijoje skirta 900 vietų / LFF.lt nuotr.

„Bilietų į šias rungtynes futbolo sirgaliai pradėjo teirautis dar vasarą. Vis klausinėjo, kokiame mieste, stadione žaisime, kada jau turėsime bilietų. Deja, ispanai niekaip negalėjo apsispręsti, kur žais, – pasakojo LFF Komercijos skyriaus vadovas Vladimiras Buzmakovas. – Ispanai gerokai vėlavo pranešti susitikimo vietą net pažeisdami UEFA taisykles, todėl ir rinktinės stovyklos vietą teko keisti ir sirgaliai negalėjo planuotis išvykos“.

Ispanijos Salamankos „Helamtico“ stadione telpa kiek daugiau nei 17 tūkstančių žiūrovų. Likus beveik trims savaitėm iki rungtynių, pigiausių bilietų nelikę. Šiuo metu siūlomų bilietų kaina svyruoja nuo 200 Lt iki beveik 600 Lt.

Lietuvos futbolo sirgaliams atskiroje tribūnoje iš viso skirta 900 vietų. Bilietus, kurie kainuoja 79 Lt, dar galima įsigyti iki rugsėjo 23 d. „Sportfan“ internetinėje parduotuvėje.

„Vėliau į rungtynes patekti bus sudėtinga, nes pirmosiose Ispanijos rinktinės varžybose namuose tikimasi sausakimšo stadiono“, – tikino V.Buzmakovas.

Ispanai po triumfo planetos pirmenybėse kol kas žaidė tik vienerias oficialias rungtynes – išvykoje Lichtenšteine, rugsėjo 3 d., ispanai 4:0 sutriuškino vietos vienuolikę.

Tiesa, po poros dienų pasaulio čempionai žaidė draugišką mačą su Argentina ir jame patyrė skaudžią nesėkmę – 1:4.

Iš Lietuvos spalio 8 dieną taip pat skris specialus 150 vietų lėktuvas, kuriame, anot V. Buzmakovo, jau dabar ankštoka.

„Norinčių bent dienai nuskristi į šiltąją Ispaniją, išvysti stipriausią planetos komandą ir tuo pačiu palaikyti mūsų vyrus tikrai sudėtingoje kovoje yra nemažai. Aišku, ne visi sirgaliai skris su mumis. Pavyzdžiui į Čekiją beveik du šimtai sirgalių vyko autobusais, mašinomis“, – sakė V. Buzmakovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius