Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Futsal A lygos“ salės futbolo penktasis turas – be triuškinančių rezultatų

Lietuvos salės futbolo „Futsal A lyga“ penktajame ture įvyko keturi susitikimai. Pergales iškovojo Kauno „Vytis-LG“, Kauno „Celsis“, Prienų „STIHL“ bei pirmoje „Futsal A lyga“ turnyrinės lentelės vietoje esanti Panevėžio „Baltijos“ ekipa.
Salės futbolo rungtynės
Salės futbolo rungtynės / Roko Tenio nuotr.
Temos: 1 Futbolas
Penktajame ture „Vytis-LG“ iškovojo pelnytą pergalę prieš LSU „Atletą“

Sekmadienį „Futsal A lyga” penktojo turo rungtynėse namuose pergalę šventė “Vytis-LG“, kurie po rezultatyvių atakų rungtynes prieš LSU „Atletą “ baigė rezultatu 6:5 (3:4).

Pirmojo rungtynių kėlinio metu vyko apylygė kova. Ketvirtąją pirmojo kėlinio minutę M.Bezykornovas atliko taiklų smūgį bei pelnė pirmąjį rungtynių įvartį 1:0. Dar po keletos minučių M.Bezykornovas atliko dar vieną sėkmingą ataką bei savo komandai leido į priekį išsiveržti rezultatu 2:0.

T.Sparnauskas dešimtąją rungtynių minutę rezultatą sušvelnino 1:2 , taikliai pasiuntęs kamuolį į varžovų vartus bei pelnęs pirmąjį įvartį savo komandai. Tačiau po T.Vitkausko atakos LSU “Atletas” susigrąžino savo pranašumą. Po poros minučių, A.Jefišovo bei E.Kugio pelnyti įvarčiai, šeimininkams rungtynių rezultatą leido išlyginti 3:3 bei padidinti rungtynių intrigą. Visgi paskutiniąją pirmojo kėlinio minutę E.Utyra pasinaudojo varžovų neatidumu bei pirmąjį kėlinį užbaigė savo komandos pranašumu 4:3.

Prasidėjus antrajam kėliniui padėtį kur kas labiau pradėjo valdyti „Vytis-LG“ ekipos žaidėjai: ketvirtąją antrojo kėlinio minutę įvarčių šturmą pradėjo E.Kugys rungtynių rezultatą išlygindamas 4:4. 

O dar po minutės R.Macežinskas tiksliai kamuolį pasiuntė į svečių vartus ir leido pranašumą perimti savo komandai.“Vytis-LG” komandos pranašumą užtvirtino taiklus A.Ivaškevičiaus smūgis 6:4 . Paskutiniąją rungtynių minutę M.Bezykornovui pavyko pelnyti dar vieną įvartį savo komandai bei rezultatą sušvelninti, tačiau rungtynės buvo baigtos šeimininkų „Vytis-LG“ pranašumu 6:5 (4:3).

VIDEO: „Vytis-LG“ – Kauno raj. LSU „Atletas“

Po atkaklios ir įtemptos kovos pergale džiaugėsi Kauno „Celsis“

Sekmadienį Kauno sporto halėje vykusiose „Futsal A lyga” penktojo turo rungtynėse susitiko Kauno “Inkaro” ir Kauno „Celsio“ ekipos. Po atkaklios kovos minimaliu skirtumu 5:4 (3:2) pergalę iškovojo Kauno “Celsis”.

Pirmajame kėlinyje po taiklaus R.Blazevičiaus smūgio į priekį išsiveržė Kauno „Inkaro“ ekipa, o dar po poros minučių persvarą padidino T.Snapkauskas 2:0, kamuolį taikliai pasiuntęs į varžovų vartus. Visgi „inkariečiai“ patys persvarą sumažino po M.Tamulio smūgio, kai kamuolys nukeliavo į pačių šeiminikų vartus. 16-ąją rungtynių minutę A.Karmazinui rezultatą pavyko išlyginti 2:2. Likus trims minutėms iki rungtynių pabaigos, po sėkmingai įgyvendintos atakos D.Urbelionis pelnė įvartį bei savo komandai leido išsiveržti į priekį 3:2 bei pirmąjį kėlinį baigti savo pranašumu.

Antrajame kėlinyje po dar vieno D.Urbelionio pelnyto įvarčio „Celsis“ išsiveržė į priekį rezultatu 4:2. Visgi „Inkaro“ komanda persvarą sumažino po taiklaus V.Armanavičiaus įvarčio 3:4. 

37-ąją rungtynių minutę T.Bučmai pavyko savo komandos pranašumą dar labiau padidinti ir kiek atsiplėšti nuo šeimininkų 5:3, tačiau neilgam. Paskutiniąją rungtynių minutę M.Tamulis tiksliai pasiuntė kamuolį į varžovų vartus bei taip sumažino varžovų pranašumą. Visgi „Inkaro“ ekipos tai nebeišgelbėjo, o penktojo turo pergale rezultatu 5:4 (3:2) džiaugėsi Kauno „Celsio“ žaidėjai.

VIDEO: „Inkaro“ ir „Celsis“ komandų akistata

„Baltija“ namuose įtikinamai nugalėjo „Lokomotyvą“

Sekmadienį vykusiame „Futsal A“ lygos penktojo turo mače pergalę namuose šventė Panevėžio „Baltija“, kuri savų žiūrovų akivaizdoje 4:1 (0:1) įveikė Radviliškio „Lokomotyvą“.

Įpusėjus pirmajam kėliniui pasirodė ir geltonos kortelės. 13 minutę, už ginčus su teisėju, geltona kortelė buvo parodyta „Lokomotyvo“ žaidėjui Dariui Jankauskui, o 18 minutę – geltona kortele buvo nubaustas ir „Baltijos“  atstovas Donatas Paulauskas, kuriam buvo užfiksuotas nesportiškas elgesys. Pirmasis varžovų gynybą šiose rungtynėse pralaužė D. Jankauskas bei išvedė „Lokomotyvą“ į priekį – 1:0.

Antrojo kėlinio pradžioje, nesportišku elgesiu pasižymėjo ir Mantas Makutunovičius, kuriam teisėjai 22 rungtynių minutę parodė geltoną kortelę. 24 rungtynių minutę pirmąjį „Baltijos“ įvartį pelnė Tomas Nemanis ir išlygino rungtynių rezultatą – 1:1. Visai netrukus, 26 rungtynių minutę, panevėžiečių persvarą padidino D. Paulauskas – 2:1.

„Baltijai“ dar labiau padėjo ir „Lokomotyvo“ žaidėjas Marius Šalkauskas, kuris smūgiavo kamuolį į savus vartus ir taip leido „Baltijai“ dar labiau padidinti savo pranašumą – 3:1. Paskutinį rungtynių įvartį pelnė Deividas Milonaitis, kuris įtvirtino „Baltijos“ pergalę rezultatu 4:1. 

„STIHL“ svečiuose iškovojo pergalę prieš „Bekentą“

Šeštadienį „Futsal A“ lyga penktojo turo mače svečiuose pergalę šventė Prienų „STIHL“, kurie Vilniuje rezultatu 3:1 (0:0) pranoko vietos „Bekentą“.

Pirmoji rungtynių dalis praėjo be didesnių staigmenų. Nei vienai, nei kitai ekipai nepavyko pralaužti geležinės gynybos ir išsiveržti į priekį.

Antrajame kėlinyje, sužaidus dvi minutes, pirmąjį susitikimo įvartį pelnė vienas naudingiausių lygos žaidėjų Deividas Stradalovas ir išvedė prieniškius į priekį – 1:0. Antrajame kėlinyje „pasipylė“ ir geltonos kortelės. 32 minutę geltona kortelė buvo parodyta „STIHL“ žaidėjui Deividui Garliauskui, o 34 minutę – ir „Bekento“ atstovui Jurijui Mežoniui.

35 penktąją minutę „STIHL“ persvarą padidino Edgaras Petkevičius, kuris tiksliai pasiuntė kamuolį į vartus ir išvedė savo komandą į priekį rezultatu 2:0. Vos po trijų minučių, 38 rungtynių minutę, pasižymėjo ir prieniškių gynėjas Andrius Petraška (3:0). 40 minutę geltona kortele buvo nubaustas „STIHL“ vartininkas Evaldas Vyšniauskas, o „Bekento“ žaidėjas Arsenijus Buinickis tiksliai realizavo baudinį ir sušvelnino „Bekento“ pralaimėjimą – 3:1. 

VIDEO: „Bekento“ ir „STIHL“ komandų dvikova

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius